RABLJENA VOZILA

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS - Rabljeni tovornjaki, Rabljena vozila

NAJVEČJA IZBIRA RABLJENIH VOZIL

Renault Trucks se kot proizvajalec vozil zavezuje kakovosti, ki zagotavlja robustnost in trajnost vaših rabljenih tovornjakov.Nudimo vam podporo v obliki storitev in zmogljive mreže strokovnjakov.


ZAVEZA KAKOVOSTI

Tovornjaki so strokovno pregledani.
Vsak rabljen tovornjak, prodan v mreži proizvajalca Renault Trucks, je bil v celoti pregledan na podlagi seznama 200 kontrolnih točk. Ta pregled je v skladu s proizvajalčevimi standardnimi postopki in ga izvede strokovno usposobljeno osebje: ti vozilo natančno pregledajo, da zagotovijo trajno robustnost in zmogljivost vašega rabljenega vozila.

 

Rabljena vozila z najnaprednejšo tehnologijo.
Vsako rabljeno vozilo Used Trucks by Renault Trucks vsebuje najnovejše razpoložljive in združljive tehnologije: te prinašajo kar največ prednosti pri uporabi in morebitni ponovni prodaji vašega rabljenega tovornjaka Renault Trucks.

 

STORITVE PO MERI ZA VAŠE VOZILO

Vaš rabljeni tovornjak je upravičen do široke palete storitev, ki so prilagojene vašim potrebam in jih lahko izberete ob nakupu ali naknadno pri vašem koncesionarju Renault Trucks.
Vse ponujene storitve, kot so Renault Trucks Selection, financiranje ter storitve Optifuel Solutions in Optifleet, pripomorejo k prihranku časa in denarja ali preprosto obogatijo vozilo z dodatno opremo, ki jo potrebujete pri svoji dejavnosti.

Spoznajte prilagojene storitve Renault Trucks

VSAKODNEVNA RAZPOLOŽLJIVOST IN DOSEGLJIVOST

Prek mreže, imenovane USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS, in platforme  used-renault-trucks.si, lahko dostopate do širokega izbora kakovostnih vozil.

Za ogled vseh rabljenih vozil s certifikatom Used Trucks by Renault Trucks obiščite spletno stran www.used-renault-trucks.si. Na voljo vam je bogat izbor rabljenih vlačilcev in tovornjakov za različne naloge: hitra dostava, regionalni in mednarodni prevoz, cestni tovorni prevoz, prevoz s cisternami ali prekucniki, prevoz za gradbena in javna dela, prevoz na gradbišče, prevoz blaga pri vzdrževani temperaturi ...

 

Mreža Renault Trucks vam nudi vsakodnevno podporo v vaši bližini in prilagojeno obravnavo.

Vaš rabljeni tovornjak prepoznajo v več kot 1500 servisih po vsem svetu, da boste povsod deležni hitrih in učinkovitih posegov. Specializirani strokovnjaki razpolagajo z zmogljivo opremo, ki je primerna za tehnologijo vaših vozil, in se redno usposabljajo za delo z novimi proizvodi in novo diagnostično programsko opremo.

 

ZAVEZE USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS:

- Preglednost nakupa
- Priprava in popravilo vozila v skladu s proizvajalčevimi standardi
- Uporaba originalnih nadomestnih delov
- Posodobitev vozila z najnovejšimi razpoložljivimi tehnologijami
- Prepoznavnost vozila v celotni mreži
- Pomoč 24 ur na dan 7 dni v tednu
- Izročitev vozila za učinkovito uporabo od prvega prevoženega kilometra dalje

 

https://www.used-renault-trucks.si/