O NAS

Trucker Apps

Renault Trucks tudi v mobilnih aplikacijah…

Spoznajte aplikacijo App Optifleet, mobilno različico orodja za upravljanje voznega parka Renault Trucks

Optifleet

Renault Trucks Optifleet Ne glede na to, kje ste:

 • Hitro si lahko ogledate stanje svojega voznega parka, vozil in voznikov
 • Lažje upravljate nepredvidene dogodke in nemudoma dodelite naloge
 • Ostanete na razpolago svojim voznikom skozi celotno trajanje njihove naloge
 • Nikoli ne izgubite pregleda nad učinkovitostjo svojih voznikov zahvaljujoč orodju Eco Score
 • Svoje voznike in inštruktorje lahko neposredno seznanjate z možnostmi za izboljšanje

Uporabniki orodja Optifleet se lahko s svojim voznim parkom povežete z enakim uporabniškim imenom in geslom, kot ju uporabljate za spletni portal Optifleet.

 

ODKRIJTE MOBILNE APRIKACIJE RENAULT TRUCKS

TRUCKSIMULATOR

Renault Trucks TruckSimulator

Vozite vozila Renault Trucks in izpolnite različne naloge:
prevoze na dolge razdalje, zahtevna dela v gradbeni dejavnosti ter prevoze v gradbeni in distribucijski dejavnosti.

Pri opravljanju teh nalog se boste lahko seznanili s ponudbo vozil Renault Trucks:

 • Prevozi na dolge razdalje: vozite vozilo Renault Trucks T ali Renault Trucks T High, s katerim boste dosegli najvišjo možno komercialno hitrost ob karseda majhni porabi goriva.
 • Zahtevna dela v gradbeni dejavnosti: vozite vozilo Renault Trucks K ter zagotovite zanesljiv prevoz in nepoškodovanost svojega tovora.
 • Gradbena dejavnost: vozite vozilo Renault Trucks C Cab 2,5 m ali Renault Trucks C Cab 2,3 m ter zagotovite zanesljiv prevoz in nepoškodovanost svojega tovora.
 • Distribucijska dejavnost: vozite vozilo Renault Trucks D Wide Cab 2,3 m, Renault Trucks D Cab 2,1 m ali Renault Trucks D Cab 2 m in dostavite svoje pošiljke na dogovorjena mesta ob upoštevanju hitrostnih omejitev.

Optimum Magazine

PRVA DIGITALNA REVIJA PROIZVAJALCA RENAULT TRUCKSBralci revije Optimum lahko odslej svojo revijo prebirajo na iPadu v 18 jezikih.

Digitalna različica revije Optimum Magazine ima obogateno vsebino, ki vključuje video posnetke, 360-stopinjske posnetke, virtualne oglede in interaktivne animacije.
Celotna vsebina je po prenosu novega izvoda revije v ustrezno aplikacijo vidna brez povezave.
Postavitev strani in vsebine so prilagojene za intuitivno branje na tabličnih računalnikih.

Optimum Magazine je brezplačna aplikacija, ki je na voljo v spletni trgovini AppStore.

The Range

Odkrijte vozila Euro6 Renault TrucksOdkrijte vozila Euro6 Renault Trucks.

Vozila, namenjena naslednjim oblikam uporabe: prevoz na dolge razdalje, težka gradbena dela, gradbeništvo, distribucijska dejavnost.
KER TOVORNO VOZILO PRINAŠA DOBIČEK.

Ko se odločite za nakup vozila proizvajalca Renault Trucks, kupite veliko več kot le tovorno vozilo.
To vozilo je zanesljiv odgovor na vse vaše zahteve.
Renault Trucks poskrbi, da vas pripelje do uspeha, in vam zato zagotavlja manjšo porabo goriva, zmogljive in zanesljive motorje ter izjemno koristno zmogljivost.

 

Cost Saver

Storitev Cost Saver by Renault Trucks ali kako optimizirati vaše skupne stroške uporabe (Total Cost of Ownership - TCO) z rešitvami Renault TrucksStoritev Cost Saver by Renault Trucks ali kako optimizirati vaše skupne stroške uporabe (Total Cost of Ownership - TCO) z rešitvami Renault Trucks.

Skupni stroški uporabe obsegajo stroške nakupa vozila, stroške goriva in voznega osebja, administrativne stroške ter stroške vzdrževanja in popravil.
Renault Trucks se zavezuje, da vas bo stalno spremljal in tako pripomogel k optimizaciji teh stroškov.
V okviru storitve Cost Saver by Renault Trucks poiščite rešitve, ki vam jih Renault Trucks ponuja za optimalno upravljanje vaših stroškov.
Vpišite svoje podatke v računalo.
Kontaktirajte Renault Trucks in opredelite najboljšo rešitev za svoje prevoze.

 

EcoCalculator

EcoCalculator vam omogoča, da za vsako od svojih vozil in za vsako pot ocenite izpuste CO2 in NOxEcoCalculator vam omogoča, da za vsako od svojih vozil in za vsako pot ocenite izpuste CO2 in NOx.

Rezultate prejmete tako v kilogramih kot v g/tono/km.

Svoje simulacije lahko shranite in jih pošljete svojemu sogovorniku po elektronski pošti.

 

Truck Fuel Eco Driving

Odkrijte načela varčne vožnje za volanom tovornega vozila Renault Trucks T.

Odkrijte načela varčne vožnje za volanom tovornega vozila Renault Trucks T.

V uglednem času se uspešno spopadite z različnimi izzivi vožnje v mestnem okolju in omrežju stranskih cest. Pri tem boste porabili karseda malo goriva in dosegli najvišjo možno komercialno hitrost.

 

renault trucks TRUCKERS GALLERY

Galerija slik lastnikov tovornjakov Renault Trucks vam omogoča ogled fotografij, ki jih objavljajo lastniki tovornjakov Renault Trucks. Naložite svojo fotografijo, glasujte za vašo najljubšo fotografijo, izberite fotografijo meseca in iščite slike z izbiro lokacije...

Galerija slik lastnikov tovornjakov Renault Trucks vam omogoča ogled fotografij, ki jih objavljajo lastniki tovornjakov Renault Trucks.
Naložite svojo fotografijo, glasujte za vašo najljubšo fotografijo, izberite fotografijo meseca in iščite slike z izbiro lokacije.

 

Renault Trucks Racing

Renault Trucks Racing je igra simulacije vožnje v visoki ločljivosti za iPad, v kateri se s petimi nasprotniki lahko pomerite v vožnji s tovornjakom Renault Premium Racing z več kot 1000 konjskimi močmi in pri hitrosti 160 km/h.

Izbirate lahko med:

 • 3 različnimi progami
 • 3 ravnmi težavnosti
 • načinom za trening, načinom za dirko in načinom za prvenstvo
 • 8 vozili Renault Premium Racing (3 uradnimi vozili Renault Trucks MKR Technology + 5 vozili Premium Racing)

 

Omrežje Renault Trucks

Omrežje Renault Trucks je najenostavnejši način, da najdete svojega partnerja Renault Trucks, ki vam je izmed več kot 1.400 podjetij najbližji.
Poiščete lahko partnerja v bližini vašega kraja, kjer se trenutno nahajate, ali pa uporabite druge iskalne funkcije, ki jih omogoča aplikacija.

 

NAVTRUCK

Prva navigacijska aplikacija GPS, posebej zasnovana za tovorna vozila, z glasovnim vodenjem za iPhone.
NavTruck upošteva omejitve cestnega prevoza blaga s specifičnimi funkcijami.

 

TIME BOOK: VOZNIKOVA BELEŽKA 21. STOLETJA

Vozniki, ki opravljajo prevoze na dolge razdalje, imajo navado, da si čase različnih dejavnosti vožnje zapisujejo v beležko. Renault Trucks jim danes ponuja možnost, da namesto beležke uporabljajo ... svoj iPhone z novo aplikacijo Time Book. Voznik tekom dneva shranjuje različne čase vožnje in odmorov. Aplikacija ga opozori, ko se približa maksimalnemu dovoljenemu času za določeno dejavnost. Po končani nalogi so podatki na voljo v obliki računalniške datoteke.

Vozniki, ki opravljajo prevoze na dolge razdalje, imajo navado, da si čase različnih dejavnosti vožnje zapisujejo v beležko.
Renault Trucks jim danes ponuja možnost, da namesto beležke uporabljajo … svoj iPhone z novo aplikacijo Time Book. Voznik med opravljanjem nalog shranjuje različne čase vožnje in odmorov. Aplikacija ga opozori, ko se približa maksimalnemu dovoljenemu času za določeno dejavnost. Po končani nalogi so podatki na voljo v obliki računalniške datoteke. 

Deliver Eye

Kako lahko voznik svojemu nadrejenemu dokaže, da je na mesto dostave prišel z zamudo zato, ker je obtičal v prometnem zamašku?

In kako naj stranki ob dostavi razloži, da je bilo blago poškodovano, že preden ga je natovoril?

Odgovor je Deliver Eye.