Dodatna oprema, nadomestni deli, storitve

FINANCIRANJE IN ZAVAROVANJE

POMEMBEN VIDIK POSLOVANJA

Naši prilagodljivi paketi financiranja in storitve zavarovanja po meri pomagajo uresničiti naložbo v tovorno vozilo in jo zaščititi.

FINANČNI LEASING

UPORABA

Finančni leasing je poslovni dogovor, kjer na začetku uporabljate vozilo, s poravnavo zadnjega obroka preide lastninska pravica na vas.

AMORTIZACIJA

Je najpogostejša oblika financiranja vozil pri nas. Vozilo vodite v svojih osnovnih sredstvih in si obračunavate amortizacijo.

UPRAVLJANJE Z LASTNIŠTVOM

Ste ekonomski lastnik oz. uporabnik predmeta leasinga. Po plačilu vseh pogodbenih obveznosti postanete pravni lastnik vozila.

PREPROSTA POT DO LASTNIŠTVA

Primeren za podjetja, ki si želijo ohraniti obratni kapital, saj je odobreni znesek v veliki večini višji kot pri posojilih. Postopek odobritve je hiter in preprost.

RAZLIČNE MOŽNOSTI

Ponujamo različne možnosti izračuna. Po lastni udeležbi preostanek z obrestmi razdelimo v obroke. Kalkulacijo pripravimo tudi z višjim zadnjim obrokom ali sezonskimi obroki, odvisno od vase dejavnosti in potreb.

 

OPEARTIVNI LEASING

PREPUSTITE NAM SKRBI

Vas zanima uporaba vozila? Operativni leasing je primeren za podjetja, ki se ne želijo ukvarjati s prodajo vozila in ga želijo vsakih nekaj let nadomestiti z novim.

POPOLNA PRILAGODLJIVOST

Pred sklenitvijo pogodbe določite predvideno uporabo vozila (dobo najema in stanje km ob izteku pogodbe). V pogodbo je mogoče vključiti dodatne storitve, kot so servisne storitve, zavarovanje, registracija.

Poznamo transportni sektor. Razumemo vašo dejavnost. Naše rešitve so prilagojene vašim potrebam. Storitve so hitre in zanesljive. Financiramo posamezno vozilo ali celotni vozni park. Poiskali bomo rešitev, na katero se boste lahko zanesli.

Pišite nam na info.sl@vfsco.com, sporočite vase želje in pripravili vam bomo ponudbo za financiranje.

 

Sezam pristojbin

Splošni pogoji za Pogodbo o finančnem leasing