Transportne rešitve

Prevoz betona: upravljanje, načrtovanje in povečanje donosnosti dostave

Gradnja

5min
renault trucks c concrete truck

Pri prevozu betona je treba upoštevati zelo specifične omejitve. Poleg tega, da potrebujete zanesljiv in okreten tovornjak za prevoz betona, morate učinkovito prepeljati čim več betona v čim krajšem času. Renault Trucks vam je v pomoč s svojimi izdelki in storitvami, posebej zasnovanimi za prevoz betona.

Povečajte donosnost svojih tovornjakov za mešanje betona

Tovornjak za mešanje cementa ni podoben nobenemu drugemu tovornjaku. Velja tako za stroj kot za prevozno sredstvo. Da bi bil dobičkonosen, mora prepeljati čim več betona. Za to mora biti čim lažji. V ta namen Renault Trucks uporablja konstrukcijo šasije iz serije C, na katero je mogoče namestiti mešalnik po vaši izbiri in zagotoviti čim večji tovor. Renault Trucks C XLOAD ponuja najlažji tovornjak za mešanje cementa 8x4 z dvema zadnjima kolesoma na trgu (certifikat UTAC).

kg To je teža naših tovornjakov Renault C XLOAD 8x4

Izjemno lahka šasija, ki ji lahko dodate 7,5 do 8 m3 mešalnik cementa. Ker lahko z vsako vožnjo vgradite več cementa, lahko povečate število dnevnih voženj ali število gradbišč, na katera se dostavlja, ter tako zmanjšate stroške in povečate dobičkonosnost.

Renault Trucks C x-load
Renault Trucks C x-load
   

 

Skrajšajte čas izdelave tovornjakov za mešanje cementa

Tovornjaki za mešanje cementa so še posebej zapleteni z vidika zasnove. Renault Trucks vam je na voljo za pomoč pri konfiguriranju vašega vozila v skladu z vašimi potrebami, tako da bo dobavljeno v najkrajšem možnem času. Šasija modelov Renault Trucks C je lahko opremljena s posebnimi nastavki za mešalce v skladu s priporočili izdelovalcev nadgradenj:

  • V primeru črpalnih bobnov je mogoče pustiti prostor za žerjave
  • Visokozmogljivi zadnji motorni pogoni za betonske črpalke
  • Skladiščni prostori, zasnovani za optimalno porazdelitev tovora

Vse to olajša delo izdelovalcem nadgradenj in neposredno vpliva na čas izdelave, kar pomeni, da so vozila na voljo veliko hitreje. Da bi bilo vse skupaj še enostavnejše, Renault Trucks ponuja tudi možnosti, posebej zasnovane za bobne dveh največjih proizvajalcev na trgu. To zagotavlja krajši čas izdelave in popolno združljivost med šasijo in izbranim mešalnikom cementa.

 

Robustna in zanesljiva vozila za prevoz betona

Preden tovornjaki zapustijo naše tovarne, se preveri njihova kakovost, da se zagotovita robustnost in zanesljivost. Modeli Renault Trucks C imajo številne prednosti, zato lahko vozniki dostavljajo na vsa gradbišča - tudi tista, ki so najtežje dostopna:

  • 24-stopinjski kot
  • višina oddaljenosti od tal pod rezervoarjem do 440 mm
  • kratek polmer obračanja
  • Optidriver Xtended menjalnik, z dvema izjemno počasnima prestavama in terenskim načinom za lažjo vožnjo s težkimi tovori in na neravnih tleh

Upravljanje voznega parka v skladu z vašimi potrebami

Kot prevoznik betona ste bolj pozorni na število motornih ur kot na število prevoženih kilometrov vozila. Zato so naša vozila opremljena z merilniki delovnih ur, tako da natančno veste, koliko časa so že v uporabi. Ti podatki se lahko prenesejo v sistem Optifleet. Ta pametna storitev za upravljanje voznega parka se bo izkazala za izjemno koristno za enostavno in učinkovito načrtovanje vaših voženj. Zahvaljujoč možnosti stalnega geografskega sledenja lahko neposredno izvajate spremembe in opozarjate voznike, če se njihov urnik spremeni ali če je treba na gradbišču opraviti kaj drugega. Uporabo tovornjaka lahko spremljate tudi s spremljanjem določenih podatkov: porabe goriva (v litrih ali kot odstotek časa, porabljenega na cesti) na cesti in med odvzemanjem moči, časa, porabljenega pri nizki hitrosti z vklopljenim motorjem, in tega, kako dobro so vozniki nagnjeni k predvidevanju. To je uporabna rešitev, s katero lahko zagotovite, da bodo vaši tovornjaki in vozniki kar najbolje izkoriščeni.

Izboljšajte čas delovanja svojih vozil

Če vaše podjetje deluje po načelu "bolje je biti varen, kot obžalovati", potem je osebni načrt vzdrževanja Predict družbe Renault Trucks kot nalašč za vas! Združuje najboljše od tehnologije in človeškega posredovanja. Ob nakupu bodo tehnični podatki vaših tovornjakov vključeni v digitalno platformo, ki jih bo redno analizirala in vašemu svetovalcu pošiljala opozorila. Ta vas bo obvestil o morebitnih vzdrževalnih delih, ki jih je treba opraviti, in določil termin, ki bo najmanj oviral vsakodnevne dejavnosti vašega podjetja. Tako lahko povečate čas delovanja svojega vozila in se izognete nepredvidenim okvaram.

 

Optimizacija stroškov poslovanja

Prevoz betona je edinstvena dejavnost in Renault Trucks se tega dobro zaveda. Naše ekipe so vam na voljo za podporo in svetovanje pri financiranju in vzdrževanju vozil, da boste lahko nadzorovali svoje stroške.

Zmanjšajte stroške vzdrževanja

Na področju prevoza betona so vozila pogosto izpostavljena velikim pritiskom, zaradi česar lahko trpijo mehanski deli. Da bi zmanjšali stroške vzdrževanja, Renault Trucks ponuja široko paleto standardnih delov eXchange: rabljene dele zamenjamo s certificiranimi originali, ki smo jih sami prenovili. Ti deli izpolnjujejo enake zahteve kot novi, zanje velja dvoletna garancija (deli in delo), cena pa je nižja. Izjemna ponudba za vaše finance, tovornjake in okolje.

Prilagodite svoje financiranje

Vi poznate svojo stroko in tudi mi jo poznamo. Svetovalci Renault Trucks se zavedajo vaših omejitev in so vam na voljo za podporo. Predlagali bodo ponudbo financiranja, ki je najprimernejša za vsak vaš tovornjak z mešalnikom cementa. Naše ponudbe financiranja so prilagodljive in upoštevajo čas gradnje. Prav tako so finančni načrti in trajanja prilagojeni nizki kilometrini, ki se običajno beleži pri tej vrsti dela. Cilj bo vedno enak: optimizirati stroške poslovanja in povečati donosnost vaše dejavnosti.

 

Obrnite se na nas, da se pogovorimo o vaših potrebah in vam pošljemo prilagojen predlog.

Set canonical URL
Off