Transportne rešitve

Katero lahko gospodarsko vozilo izbrati za dostavo?

Distribucija

5min
Renault Trucks Master Red Edition

Renault Trucks Master Red EDITION, ki je na voljo kot kombi, kabina na platformi ali kabina na podvozju, odvisno od načina uporabe, je bil zasnovan tako, da voznikom olajša vsakdanje življenje v mestnem okolju in zagotavlja donosnost dostave. Odkrijte prednosti.

Renault Trucks Master Red EDITION je mogoče prilagoditi vašim zahtevam

Ne glede na omejitve bo Renault Trucks Master izpolnil vaše poslovne potrebe. Izbirate lahko med več kot 350 različnimi konfiguracijami in koristnimi obremenitvami od 8 do 22 kubičnih metrov. Glede na vašo uporabo je Renault Trucks Master na voljo v različici s pogonom na sprednja ali zadnja kolesa.

  • Ne glede na to, ali vozite v mestnem okolju ali po avtocesti, različica s sprednjim pogonom omogoča večji užitek v vožnji in manjšo porabo goriva;

  • različica s pogonom na zadnji kolesi, ki je na voljo od 3,5 do 4,5 t, je idealna za prevoz težkih tovorov.

Pri motorjih lahko izbirate med 7 dizelskimi motorji z močjo od 110 do 180 KM. Če vaša vozila prevozijo manj kilometrov na vsako povratno vožnjo ali če morate dostopati do območij z nizkimi emisijami (LEZ), se lahko odločite za Renault Trucks E-Tech Master na 100-odstotni električni pog on, ki zagotavlja doseg 200 km in ponuja podobno zmogljivost kot dizelske različice.

Kombije s pogonom na sprednji kolesi z močjo 150 in 180 KM lahko opremite tudi z AMT (avtomatiziranim ročnim menjalnikom). Ta avtomatizira funkcije vklopa in izklopa sklopke ter prestavljanja. Njegovo delovanje je lahko samodejno ali ročno, kar je v mestu resnična prednost, saj z optimizacijo prestavljanja, ki preprečuje pretirano nizke ali visoke vrtljaje motorja, in blaženjem nihanja vrtljajev motorja zmanjšuje porabo goriva. To je prednost tudi na cesti, saj lahko voznik kadar koli preklopi AMT v ročni način in tako na primer pri prehitevanju doseže večji pospešek. Poleg tega je AMT proaktiven in se prilagaja topografiji ceste, načinu vožnje in reakcijam voznika (na primer pri zaviranju v sili).

Kot vodilni v panogi smo sklenili tesna partnerstva s številnimi proizvajalci nadgradenj. To pomeni, da lahko Renault Trucks Master, ne glede na to, ali gre za platformno kabino ali različico s podvozjem, popolnoma prilagodite svoji dejavnosti in si tako olajšate vsakdanje življenje.

froid

 

Preprosto in varno ravnanje s paketi

Renault Trucks Master je kot različica dostavnega vozila zasnovan za lažje in varnejše nakladanje in razkladanje. Vozilo je opremljeno z ročaji za dostop na območju nakladanja, na stranskih in zadnjih vratih. Vstopanje in izstopanje olajša tudi zadnja stopnica za dostop, ki je od tal oddaljena 436 mm. Tudi zadnji in stranski nakladalni pragovi so čim nižji (od 542 mm zadaj in 499 mm ob strani). Zadnja vrata se lahko odpirajo in zapirajo za 180° ali 270°, odvisno od zahtev. Ravnanje s paketi je varnejše zaradi osvetlitve LED na nakladalnem prostoru in alarmne funkcije proti dvigu.

Dodatni alarm proti vdoru zagotavlja varnost paketov, ko vozilo miruje. Na težave vas opozarjajo tudi volumski in obodni alarmi.

Varna dostava

Vaši vozniki so precej omejeni, zlasti kadar delajo v mestu. Renault Trucks Master ima tehnologijo za izboljšanje varnosti voznikov v omejenem okolju. Na področju aktivne varnosti je Renault Trucks Master serijsko opremljen s sistemom za nadzor stabilnosti ESP in aktivno asistenco za zaviranje v sili AEBS. Opremljen je lahko tudi s sistemom za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (tudi v primeru močnega vetra), asistenco za speljevanje v klanec ter kamerami in senzorji za pomoč pri parkiranju spredaj in zadaj.

master distribution

Kar zadeva pasivno varnost, je ena od glavnih težav, s katerimi se srečujemo pri dostavi v mestu, mrtvi kot. Notranje vzvratno ogledalo Renault Trucks Master je širokokotno, da bi se izognili tej težavi. Vsa vzvratna ogledala so lahko opremljena tudi z "opozorilnikom za mrtvi kot ", ki s prižiganjem luči opozarja voznika na predmete ali osebe, ki se nahajajo v mrtvem kotu. Renault Trucks Master je zelo okreten zaradi manjše skupne širine in polmera obračanja, ki je eden najboljših na trgu.

Izkoristite prednosti naše specializirane mreže strokovnjakov

Naša mreža je specializirana za aplikacije za HCV in LCV. Naši strokovnjaki poznajo vaše področje poslovanja, vaše zahteve in izzive ter vam lahko pomagajo pri iskanju vozil, ki so najprimernejša za vaše poslovanje. Zaradi naših partnerstev z vodilnimi izdelovalci nadgradenj vam lahko pomagamo tudi pri oblikovanju LCV po meri, ki popolnoma ustreza vašim zahtevam.

Naša pomoč 24 ur na dan, 7 dni v tednu pomeni, da se lahko osredotočite na svoje poslovanje. Ponujamo tudi prilagojen urnik vzdrževanja in servisno pogodbo, prilagojeno uporabi vaših vozil. Uživate lahko ugodnosti dvoletne garancije za dele in delo, kar pomeni, da lahko delate povsem mirno.

Pri nakupu, najemu in zavarovanju vozil Renault Trucks Master smo vam na voljo tudi s specializiranimi storitvami zavarovanja in financiranja. S storitvami Renault Trucks Financial Services vam lahko ponudimo pogodbo o vzdrževanju in servisiranju, financiranje in zavarovanje v enem samem globalnem ponudbenem paketu.

Ne oklevajte in se obrnite na nas ter izkoristite osebno podporo.

Strinjam se, da bo družba Renault Trucks z oddajo tega obrazca shranila in hranila moje osebne podatke toliko časa, kolikor bo potrebno za oceno posredovanih informacij in da me bo lahko ponovno kontaktirala v zvezi s to posebno temo. Moji podatki se lahko posredujejo tudi partnerjem in distributerjem družbe Renault Trucks, ki bodo lahko obravnavali moje povpraševanje.
Set canonical URL
Off