Transportne rešitve

Optimizirajte prevoz avtomobilov in povečajte dobičkonosnost

Distribucija

5min
prevoz

Prevoz avtomobilov zahteva vsestranskost, najnižje možne skupne stroške lastništva (TCO) ter varnost voznikov in prevažanih vozil. Renault Trucks s svojimi tremi vrstami tovornjakov za prevoz avtomobilov in inovativnimi storitvami izpolnjuje vse vaše zahteve.

Izberite vsestranska vozila za prevoz avtomobilov

Z razmahom sektorja vozil SUV so vozila, ki jih je treba prevažati, vedno večja. Vaša dejavnost zahteva, da se nenehno prilagajate in ste sposobni prevažati limuzine, SUV-je in gospodarska vozila. Trdno tovorno vozilo Renault Trucks D WIDE 4x2 ali vlečno tovorno vozilo za prevoz avtomobilov je eno najnižjih na trgu.

CM To je skupna višina tovornjaka Renault Trucks D WIDE 4x2. Njegova kabina z ravno streho omogoča namestitev dodatnega avtomobila na streho.

Poleg tega se ponaša z dvema razpoložljivima višinama šasije glede na vrsto prevažanega vozila:

  • 27,9 cm za standardno različico, za prevoz gospodarskih vozil

  • 25,4 cm za različico XLOW za prevoz avtomobilov.

Če nameravate potovati na dolge razdalje ali po hribovitem območju, kjer je potrebna dodatna moč, se lahko odločite za model Renault Trucks T (različica 4x2) - na voljo je tudi s kabino z ravno streho. Opremljen je lahko z motorji DTI 11 ali DTI 13 z močjo od 380 do 520 KM. Upoštevajte, da je na voljo tudi model Renault Trucks D WIDE z motorjem DTI 11 in močjo do 430 KM.

Za regionalna potovanja ali lokalna popravila bo vse vaše zahteve izpolnila tudi šasija s kabino Renault Trucks Master (različica vlečnega vozila).

RENAULT TRUCKS D - ITALY - FRATELLI IAPICHINO SRL

"Zaradi svoje robustnosti in okretnosti je idealen za srednje in dolge razdalje, primeren pa je tudi za ožje in ovinkaste ceste."

Enzo Iapichino USTANOVITELJ FRATELLI IAPICHINO SRL

Zagotavljanje varnosti voznikov in prevažanih avtomobilov

Pri prevozu vozil je vloga voznika veliko več kot le vožnja. Za vsako dostavo mora naložiti in razložiti vozila. Naše tovornjake za prevoz avtomobilov smo zasnovali z namenom, da zagotovimo te postopke in olajšamo voznikovo delo. Zato so naša vozila še posebej dostopna:

  • Dve standardni stopnici

  • 7,6-centimetrska vdolbina za lažje vzpenjanje

  • Ročaj za vzpenjanje

  • Vrata, ki se odpirajo pod kotom 90°

Poleg tega ti modeli ponujajo posebej oblikovane in praktične prostore za shranjevanje orodja, potrebnega za nakladanje ali razkladanje vozil, kot so trakovi in orodja za ravnanje s ploščadjo, zunaj vozila.

Vozniki lahko uživajo v veliki kabini in notranjem bivalnem prostoru, zasnovanem za večje udobje, z globino več kot 2,13 metra. Vse kontrole za samodejni menjalnik, tempomat in radio so na dosegu roke, kar zagotavlja optimalno udobje. Vozniki lahko uživajo tudi v ogrevanem sedežu z zračnim vzmetenjem, imajo veliko prostora za shranjevanje in alarm proti vdoru za popolno varnost.

Za večjo varnost voznika in njegovega tovora je na voljo vrsta pripomočkov za vožnjo, kot so opozorila za zapustitev voznega pasu, pomoč pri zaviranju v sili in tempomat, ki pomaga zmanjšati porabo goriva.

Zmanjšajte skupne stroške lastništva (TCO)

Na tako obremenjenem trgu, ki dopušča le majhne marže, so skupni stroški lastništva (cena na kilometer) ključnega pomena, Renault Trucks pa ima na voljo več orodij za njihovo zmanjšanje. Naša vozila so opremljena s samodejnimi menjalniki in možnostmi tempomata ter načinom varčevanja z gorivom. To je mogoče kombinirati s funkcijo Optiroll, ki lahko v ustreznih razmerah omogoči, da vozilo izkoristi lastno vztrajnost in tako zmanjša porabo.

Če imate več vozil, vam bo dragocen zaveznik tudi naša pametna rešitev za upravljanje voznega parka Optifleet. Z geografskim sledenjem voznika in pošiljanjem njegovih podatkov med vožnjo lahko načrtujete dobave na najbolj optimalen način, spremljate dobave v realnem času in spreminjate naloge glede na potrebe strank. Optifleet vam omogoča zbiranje dragocenih podatkov o porabi goriva za vsako vozilo in natančen pregled nad tem, kako jih vozniki uporabljajo (trenutna poraba, predvidevanje, poraba v pripravljenosti itd.). Nastavite lahko alarme ali sprožite tečaje usposabljanja, da izboljšate splošno učinkovitost voznega parka in zmanjšate stroškovno ceno na kilometer. Optifleet je na voljo prek spletnega portala in aplikacije za pametne telefone.

Renault Trucks D Wide

Povečanje časa delovanja vozila

Za lastnika podjetja je prepoznavnost ključnega pomena, nepredvideni dogodki pa nikoli niso dobrodošli. Zato je Renault Trucks razvil novo storitev: Predict. S povezovanjem digitalnih funkcij in odnosov s strankami lahko predvidimo obrabo vozila in načrtujemo potrebne vzdrževalne posege. Digitalna platforma centralizira podatke o vaših tovornjakih in opozori vašega svetovalca, ko so potrebni vzdrževalni posegi ali ko je treba zamenjati kakšen del. Nato vas kontaktira, da načrtuje najboljši čas za poseg, ne da bi to oviralo vašo dejavnost ali dejavnost vaših strank.

Avtomobilski prevoz: enostavno financiranje za vaše delovno orodje

Pri Renault Trucks ponujamo več kot le tovornjake. Ponujamo tudi široko paleto storitev, ki vam bodo pomagale in olajšale vsakodnevno delo. Izkoristite naše finančne rešitve in prilagodljive zavarovalne police, ki so popolnoma primerne za prevoz avtomobilov.

Obrnite se na naše ekipe, da bi izvedeli več in prejeli prilagojeno ponudbo.

Preberite več o naših izdelkih

Pričevanje naše stranke

Fratelli Iapichino SRL - Italija

Renault Trucks D Wide

Renault Trucks Master

ZA VEČ INFORMACIJ NAS KONTAKTIRAJTE!

Strinjam se, da bo Renault Trucks ob oddaji tega obrazca shranil in hranil moje osebne podatke toliko časa, kolikor je potrebno za oceno posredovanih podatkov in za to, da se lahko obrnemo na vas glede te posebne teme. Moji podatki se lahko posredujejo tudi partnerjem in distributerjem družbe Renault Trucks, ki bodo lahko upoštevali moje povpraševanje.
Set canonical URL
Off