Transportne rešitve

Namestitev in vzdrževanje polnilne infrastrukture za vaše električne tovornjake

Elektromobilnost

3min
Renault Trucks E-Tech Master

Razogljičenje voznega parka zahteva več sprememb v vašem podjetju in delovnem dnevu voznikov. Renault Trucks ponuja prilagojeno podporo in rešitve na ključ za namestitev in vzdrževanje potrebne polnilne opreme za vaša električna vozila. Naše strokovno znanje in izkušnje bodo zagotovili optimalno delovanje vozil in minimalen čas izpada.

Razumevanje zahtev glede infrastrukture za polnjenje

Renault Trucks vam bo poleg svetovanja pri izbiri električnih vozil pomagal tudi pri izbiri in namestitvi polnilne infrastrukture, ki je bistvena za delovanje vašega voznega parka. Sodelujemo z zaupanja vrednimi ponudniki energije, ki so znani po svojem strokovnem znanju in izkušnjah s sodelovanjem s strankami drugih proizvajalcev. Naši strokovnjaki vam bodo lahko zagotovili tudi informacije, kot so vladne subvencije za zmanjšanje stroškov namestitve.

Na poti k razogljičenju je pomembno, da opravite analizo infrastrukture na lokaciji in poti vozil. Prilagojena, optimizirana in dobro vzdrževana infrastruktura omogoča večjo zmogljivost vaših električnih tovornjakov in večjo donosnost vaše naložbe. To bo ključni element pri dobičkonosnosti vašega voznega parka.

Namen tega diagnostičnega pregleda je obravnavati naslednja vprašanja:

  • Kakšne so vaše posebne zahteve glede polnjenja?

  • Katere vrste električnih vozil po vašem mnenju potrebujete?

  • Katere vrste polnjenja so najprimernejše za vaše delovanje?

  • Kakšne so omejitve vašega delovanja?

Renault Trucks E-Tech range

Ponujamo rešitve, ki ustrezajo vašim poslovnim potrebam

Glede na odgovore na ta vprašanja vam bomo pripravili priporočila za najprimernejše sisteme polnjenja. Odvisno od vašega delovanja lahko zadostuje sistem za polnjenje čez noč. V drugih primerih bo smotrno predvideti sistem za hitro polnjenje. Možna je tudi uporaba mobilne postaje za hitro polnjenje: ta je lahko na primer začasno nameščena na eni ali več strateških lokacijah.

Rešitve za polnjenje, ki jih zagovarjamo, so sistematično preizkušene in potrjene s strani naših tehničnih oddelkov. Uporabljajo se v povezavi s posebno spletno programsko opremo, ki omogoča optimizirano polnjenje, in zagotavljajo, da lahko porabo električne energije razporedite tako, da je čim bolj stroškovno učinkovita. Prav tako boste lahko spremljali vse faze polnjenja ali ga načrtovali za najprimernejši čas: to je tako imenovano pametno polnjenje.

Naši strokovnjaki vam pri končni izbiri predlagajo več načrtov polnjenja, ki so pripravljeni glede na vaše omejitve in prednostne naloge, povezane z vašimi operativnimi zahtevami. Cilj je omejiti čas izpada vašega vozila in optimizirati donosnost naložbe.

d ze
teaser 6 key facts to install the best charging infrastructures

Download the 6 key facts leaflet

spremljanje in izvajanje namestitve in vzdrževanja infrastrukture.

V okviru pregleda trajnostnih rešitev za vozila, ki so najprimernejše za vaše podjetje, vam lahko ponudimo tudi finančne načrte in načrte za izvajanje infrastrukture. Nadzorujemo vso namestitev polnilne infrastrukture in sodelujemo z našimi energetskimi partnerji. Ti partnerji zagotavljajo varnost namestitve z uvedbo sistema stalnega nadzora. Ekipa Renault Trucks lahko ponudi tudi dodatno podporo našega oddelka za vzdrževanje in pomoč 24 ur na dan, 7 dni v tednu, da bi zagotovili maksimalno razpoložljivost vašega voznega parka.

Renault Trucks Master E-Tech charging

Zagotavljanje trajnostne učinkovitosti

Ko bo polnilna infrastruktura začela delovati, vam nudimo usposabljanje za vaše ekipe, da zagotovimo učinkovito, ekonomično in varno uporabo novih električnih vozil.

Poleg tega priporočamo uporabo naših rešitev za upravljanje voznega parka, s katerimi boste sčasoma ohranili raven učinkovitosti vaše logistične verige in optimizirali čas polnjenja. Ko boste svoja tovorna vozila povezali z našo platformo Optifleet, boste lahko spremljali njihovo energetsko učinkovitost, način vožnje ali celo njihove delovne ure in ure polnjenja. Aplikacija Optifleet* vam omogoča dnevno in celo urno spremljanje z uporabo podatkov o učinkovitosti vozila t. Te podatke lahko uporabite kot pomoč svojim voznikom pri uporabi novih tovornjakov. Zagotovite lahko na primer podatke, ki podpirajo prednosti uporabe zaviranja vozila za regeneracijo energije in podaljšanje dosega delovanja vozila. Voznik, ki učinkovito upravlja zaviranje, bo povečal doseg svojega vozila za 20 do 30 %! Optifleet je odlično orodje za spremljanje vašega voznega parka, podporo voznikom, ugotavljanje priložnosti za izboljšave in s tem optimizacijo dolgoročne stroškovne učinkovitosti.

Renault Trucks lahko ponudi celovito podporo - od izbire in spremljanja električnih vozil do opredelitve ustrezne infrastrukture, lahko podpremo vaše zaveze za razogljičenje vašega voznega parka in hkrati ohranimo vaše marže in raven dobička.

*Na voljo pri serijah Renault Trucks E-Tech D in D Wide

Ne oklevajte in se obrnite na naše strokovnjake, da bi izvedeli več in izkoristili prednosti naše prilagojene podpore.

Pišite nam

Strinjam se, da bo družba Renault Trucks z oddajo tega obrazca shranila in hranila moje osebne podatke toliko časa, kolikor bo potrebno za oceno posredovanih informacij in da me bo lahko ponovno kontaktirala v zvezi s to posebno temo. Moji podatki se lahko posredujejo tudi partnerjem in distributerjem družbe Renault Trucks, ki bodo lahko obravnavali moje povpraševanje.

More content about electromobility

Renault Trucks E-Tech dedicated services

Financing services for electric trucks

How to easily switch to electromobility?

Set canonical URL
Off