Transportne rešitve

Namestitev in vzdrževanje polnilne infrastrukture za vaše električne tovornjake

Elektromobilnost

3min
2022_02_rt_masterze_09

Na poti k razogljičenju je pomembno, da opravite analizo infrastrukture na lokaciji in poti vozil. Prilagojena, optimizirana in dobro vzdrževana infrastruktura omogoča večjo zmogljivost vaših električnih tovornjakov in večjo donosnost vaše naložbe. To bo ključni element pri dobičkonosnosti vašega voznega parka.

Namen tega diagnostičnega pregleda je obravnavati naslednja vprašanja:

  • Kakšne so vaše posebne zahteve glede polnjenja?

  • Katere vrste električnih vozil po vašem mnenju potrebujete?

  • Katere vrste polnjenja so najprimernejše za vaše delovanje?

  • Kakšne so omejitve vašega delovanja?

Renault-Trucks-E-Tech-range

Ponujamo rešitve, ki ustrezajo vašim poslovnim potrebam

Glede na odgovore na ta vprašanja vam bomo pripravili priporočila za najprimernejše sisteme polnjenja. Odvisno od vašega delovanja lahko zadostuje sistem za polnjenje čez noč. V drugih primerih bo smotrno predvideti sistem za hitro polnjenje. Možna je tudi uporaba mobilne postaje za hitro polnjenje: ta je lahko na primer začasno nameščena na eni ali več strateških lokacijah.

Rešitve za polnjenje, ki jih zagovarjamo, so sistematično preizkušene in potrjene s strani naših tehničnih oddelkov. Uporabljajo se v povezavi s posebno spletno programsko opremo, ki omogoča optimizirano polnjenje, in zagotavljajo, da lahko porabo električne energije razporedite tako, da je čim bolj stroškovno učinkovita. Prav tako boste lahko spremljali vse faze polnjenja ali ga načrtovali za najprimernejši čas: to je tako imenovano pametno polnjenje.

Naši strokovnjaki vam pri končni izbiri predlagajo več načrtov polnjenja, ki so pripravljeni glede na vaše omejitve in prednostne naloge, povezane z vašimi operativnimi zahtevami. Cilj je omejiti čas izpada vašega vozila in optimizirati donosnost naložbe.

d ze

Zagotavljanje trajnostne učinkovitosti

Ko bo polnilna infrastruktura začela delovati, vam nudimo usposabljanje za vaše ekipe, da zagotovimo učinkovito, ekonomično in varno uporabo novih električnih vozil.

Poleg tega priporočamo uporabo naših rešitev za upravljanje voznega parka, s katerimi boste sčasoma ohranili raven učinkovitosti vaše logistične verige in optimizirali čas polnjenja. Ko boste svoja tovorna vozila povezali z našo platformo Optifleet, boste lahko spremljali njihovo energetsko učinkovitost, način vožnje ali celo njihove delovne ure in ure polnjenja. Aplikacija Optifleet* vam omogoča dnevno in celo urno spremljanje z uporabo podatkov o učinkovitosti vozila t. Te podatke lahko uporabite kot pomoč svojim voznikom pri uporabi novih tovornjakov. Zagotovite lahko na primer podatke, ki podpirajo prednosti uporabe zaviranja vozila za regeneracijo energije in podaljšanje dosega delovanja vozila. Voznik, ki učinkovito upravlja zaviranje, bo povečal doseg svojega vozila za 20 do 30 %! Optifleet je odlično orodje za spremljanje vašega voznega parka, podporo voznikom, ugotavljanje priložnosti za izboljšave in s tem optimizacijo dolgoročne stroškovne učinkovitosti.

Renault Trucks lahko ponudi celovito podporo - od izbire in spremljanja električnih vozil do opredelitve ustrezne infrastrukture, lahko podpremo vaše zaveze za razogljičenje vašega voznega parka in hkrati ohranimo vaše marže in raven dobička.

Ne oklevajte in se obrnite na naše strokovnjake, da bi izvedeli več in izkoristili prednosti naše prilagojene podpore.

Zagotavljanje trajnostne zmogljivosti za vaše električne tovornjake

Ko je polnilna infrastruktura operativna, nudimo usposabljanje za vaše ekipe, da zagotovimo učinkovito, ekonomsko in varno uporabo vaših novih električnih vozil.

Poleg tega priporočamo uporabo naših rešitev za upravljanje voznega parka, da ohranite raven zmogljivosti vaše logistične verige skozi čas in optimizirate čas polnjenja. Ko boste svoje tovornjake povezali z našo platformo Optifleet, boste lahko spremljali njihovo energetsko učinkovitost, način vožnje ter delovni in polnilni čas. Aplikacija Optifleet* vam omogoča dnevno, celo urnato spremljanje, z uporabo podatkov o zmogljivosti vozila. Te podatke lahko uporabite za pomoč vašim voznikom pri uporabi novih tovornjakov. Lahko na primer zagotovite številke, ki podpirajo koristi uporabe zaviranja vozila za regeneracijo energije in podaljšanje delovnega dosega vozila.

Voznik, ki učinkovito upravlja zaviranje, bo povečal delovni doseg svojega vozila za 20 do 30 %!

Optifleet je popolno orodje za spremljanje vašega voznega parka, podporo vašim voznikom, prepoznavanje priložnosti za izboljšanje in s tem optimizacijo dolgoročne stroškovne učinkovitosti.

P041239

Prenesite ključne korake za prilagoditev polnilne infrastrukture za električne tovornjake.

RT Infographie_Anglais

Renault Trucks lahko ponudi celostno podporo – od izbire in spremljanja električnih vozil do določanja ustrezne infrastrukture, lahko podpiramo vaše zaveze k razogljičenju voznega parka, hkrati pa ohranjamo vaše marže in ravni dobička.

Ne oklevajte in kontaktirajte naše strokovnjake, da izveste več in uživate v prednostih naše prilagojene podpore.

Kontaktirajte nas za več informacij.

Strinjam se, da bo Renault Trucks ob oddaji tega obrazca hranil in obdržal moje osebne podatke, dokler bo to potrebno za oceno posredovanih informacij in da me bodo lahko kontaktirali glede te specifične teme. Moji podatki se lahko prenesejo tudi partnerjem in distributerjem Renault Trucks, ki bodo lahko obravnavali mojo zahtevo.
Strinjam se, da bom prejemal novice in informacije o izdelkih in dogodkih Renault Trucks. Te komunikacije bom lahko prekinil v vsakem prejetem e-poštnem sporočilu.
Set canonical URL
Off