Poročilo

Kako financirati električni tovornjak?

#JoinTheGoodMove

Elektromobilnost

4min
Renault Trucks E-Tech range

Koliko stane električni tovornjak? Ali ni drag? Renault Trucks odgovarja na vsa vaša vprašanja o dejanskih stroških obratovanja električnega vozila, tako da boste lahko zadevo pogledali z vseh zornih kotov.

 

Kako kupiti in financirati električno vozilo?

Celoten tovornjak (tovornjak + akumulatorji)
Kupite in si ga lastite Najemite in ga uporabljajte
S standardnim obrokom S finančnim lizingom si lahko tovornjak ob koncu pogodbe lastite ali ga vrnete Pri operativnem lizingu tovornjak ob koncu pogodbe vrnete.

 

#PREKLOPINAELEKTRIKO

Vemo, da je ena od ovir za naše stranke pri prehodu na elektriko cena tovornjaka in vpliv na njihov splošni poslovni model. Zavedamo se, da jih moramo podpreti s finančnimi rešitvami, prilagojenimi njihovim potrebam. Da bi svojim strankam omogočili lažji prehod na električno energijo, jim Renault Trucks ponuja številne možnosti financiranja, o katerih se je treba pogovoriti že zelo zgodaj v procesu nakupa. Finančne rešitve se lahko od države do države razlikujejo, kar je odvisno od lokalnih pravil in predpisov. Vendar pa so na voljo predvsem tri ponudbe glede na specifične potrebe in uporabo stranke:

  • Standardni obročni kredit: ob koncu pogodbenega obdobja je električni tovornjak v lasti stranke.
  • Finančni zakup: stranka se odloči za zakup električnega vozila in se ob koncu pogodbenega obdobja lahko odloči za vrnitev vozila ali njegov nakup v zameno za plačilo preostale vrednosti.
  • Operativni zakupi: stranka se odloči za zakup svojega električnega vozila in ga ob koncu pogodbenega obdobja vrne.

Stroške električnega vozila je treba preučiti kot celoto, saj je treba upoštevati celotne stroške lastništva in ne le stroškov nakupa. Njegovo obratovanje je zelo ekonomično: zahteva malo vzdrževalnih posegov, stroški porabe goriva pa so zelo nizki. V številnih državah obstajajo tudi državne subvencije ali davčne ugodnosti, kot je dodatna amortizacija, ki jih je treba upoštevati.

Renault Trucks Master E-Tech

Kontaktirajte naše finančne svetovalce

Soglašam, da bo Renault Trucks z oddajo tega obrazca shranil in hranil moje osebne podatke toliko časa, kolikor bo potrebno za ovrednotenje posredovanih informacij in da me bo lahko ponovno kontaktiral v zvezi s to konkretno temo. Moji podatki se lahko posredujejo tudi partnerjem in distributerjem družbe Renault Trucks, ki bodo lahko obravnavali moje povpraševanje.
Strinjam se s prejemanjem novic in informacij o izdelkih in dogodkih družbe Renault Trucks. V vsakem elektronskem sporočilu, ki ga prejmem, bom lahko prekinil(a) ta sporočila.
Set canonical URL
Off