Storitve

Optimizacija skupnih stroškov lastništva vozila

Optimiser le coût de possession de vos véhicules

POGODBE START & DRIVE

Renault Trucks vas podpira s svojo ponudbo prilagojenih pogodb o vzdrževanju, s katerimi vas spremlja skozi celotno življenjsko dobo vašega vozila in vam zagotavlja, da se lahko zanesete na največjo možno razpoložljivost vašega delovnega orodja v daljšem časovnem obdobju. Vsaka pogodba, ki velja od 2 do 7 let in do 250.000 km letno, je prilagojena zahtevam vašega vozila glede na model in področje dejavnosti. Na voljo so štiri vrste pogodb, ki ustrezajo vsem potrebam.

contrats

 

PAKETI OPCIJ ZA PRILAGODITEV VAŠE POGODBE

Vse pogodbe Start & Drive so na voljo z največ 6 paketi možnosti, ki ustrezajo količini potrebnega vzdrževanja glede na vsako situacijo in zahtevo, ki jo narekuje vsako obdobje življenjskega cikla vašega vozila:

 • Paket za doplačilo
 • Regulativni paket
 • Paket Vizija
 • Paket za pripravo
 • Paket za vleko
 • Paket za zadnja vrata

Stopite vstik s pooblaščenim serviserjem Renault Trucks za ponudbo, ki pokriva vse možne potrebe,

 

POMOČ PRI VLEKI

Finančne storitve Renault Trucks zagotavljajo celovito, zanesljivo in enostavno pomoč, ki ohranja vaš mir in mir vaših voznikov v primeru okvare ali vleke.

 • Na voljo je 24 ur na dan in 7 dni na teden po vsej Evropi.
 • Paket pomoči pri vleki je na voljo kot opcija pod pogoji pogodb o vzdrževanju Start & Drive, na voljo pa je tudi strankam brez teh pogodb.

RAZŠIRJENA POMOČ PRI VLEKI V "razširjeni" različici jamstvo za pomoč pri vleki krije vse storitve za voznika, kot so prevoz, nastanitev ali repatriacija.

 

FINANČNE REŠITVE: CELOVITA IN KONKURENČNA REŠITEV: CELOVITA IN KONKURENČNA REŠITEV

Finance

Renault Trucks Financial Services ponuja več oblik financiranja za vozila in dele karoserije ter zavarovalne in servisne pogodbe, ki zajemajo vse sestavne dele vozila (vključno s pomožno opremo).

Na primer, ponujamo vam namensko možnost finančnega lizinga "vse v enem", ki vam omogoča popoln nadzor nad celotnimi stroški lastništva (TCO) brez neprijetnih presenečenj. Naši svetovalci so vam na voljo za pomoč pri izbiri najustreznejše razpoložljive možnosti.

STANDARDNI KREDIT Vaša odplačila se porazdelijo na vnaprej določeno obdobje in se amortizirajo v bilanci stanja.

LEASINGOVI KREDIT Prodajna cena z DDV je v celoti krita s financiranjem. Po zadnjem obroku lahko postanete lastnik vozila za znesek preostale vrednosti.

FINANČNI NAJEM Znesek najemnine se izračuna glede na trajanje uporabe (določi se glede na vaše operativne potrebe). Vozilo vrnete ob koncu obdobja najema, ko ste opravili predvideno število prevoženih kilometrov.

NAJEM IN STORITVE: celovita ponudba Poskrbimo za vse. Najeto vozilo ni prikazano v vaši bilanci stanja, mesečna plačila pa so vpisana kot obratovalni stroški. Najemnino lahko kombinirate s pogodbo o vzdrževanju in zavarovalnimi rešitvami, določenimi v skladu z vašim poslovanjem. Ob izteku pogodbe preprosto vrnete vozilo, če ste opravili predvideno število kilometrov.

 

Z NAŠIM ZAVAROVANJEM ZAGOTOVITE TRAJNOST VAŠEGA PODJETJA

Zavarovanje Renault Trucks ponuja kritje vseh tveganj, povezanih z vozilom in njegovim uporabnikom/lastnikom, ter finančnih tveganj. Prilagojene so posebnim zahtevam vašega podjetja, da vam zagotovijo zanesljivo in ugodno kritje:

 • možnost zavarovanja posameznega vozila ali celotnega voznega parka
 • Razširjena zaščita za nepredvidene dogodke
 • Hitra obravnava škod

4 GLAVNE ZAVAROVALNE FORMULE, KI SO NA VOLJO PO DRŽAVAH

Zavarovanje finančne izgube V primeru popolne izgube vozila ta formula krije razliko med celotnim zneskom, ki ga plača zavarovalnica, in preostalo knjigovodsko vrednostjo najema, do vrednosti prvotnega računa.

Javna odgovornost Krije škodo, povzročeno tretjim osebam.

 

Zavarovanje škode Krije škodo na vozilu (med nesrečami, udarci, krajo ali poskusom kraje, požari, poškodbami s tretjimi osebami ali brez njih), in sicer za njegovo dejansko tržno vrednost.

Pomoč pri vleki Krije stroške, povezane z vleko vozila v primeru okvare ali nesreče.

VEČ KOT 20.000 VOZIL, KI SO NA VOLJO NA LOKACIJI V CLOVISU

Mreža za najem gospodarskih in industrijskih vozil Renault Trucks, Clovis Location, vam z več kot 200 poslovalnicami v Franciji ponuja prednosti lokalne storitve.

Clovis Location je:

 • Vozni park z več kot 20.000 vozili po vsej Evropi.
 • Vozila od 2,8 do 40 T, namenjena dobavnim dejavnostim, vključno s hladilnimi, okoljskimi in gradbenimi.
 • Strokovnjaki, osredotočeni na specifična pričakovanja podjetij.
 • Zadovoljevanje potreb, prilagojeno vsem sektorjem dejavnosti: industriji, skupnostim, prometu, trgovini, obrti itd.

Več kot 20.000 vozil, ki so na voljo v Evropi, najdete na spletni strani https://www.clovislocation.com/.

Če imate vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, stopite v stik z nami.

Pišite na

Set canonical URL
Off