Transportne rešitve

Hladilni transport: učinkovita dostava svežih ali zamrznjenih izdelkov

Distribucija

Elektromobilnost

5min
Fridge

Pri prevozu svežih ali zamrznjenih izdelkov je potreben izjemno natančen nadzor temperature v skladu z zahtevami glede sledljivosti in higiene. Renault Trucks izpolnjuje te potrebe s svojo ponudbo hladilnih kombijev in tovornjakov ter storitev, posebej zasnovanih za prevoz v hladilniku. Naše ekipe so vam na voljo za podporo in svetovanje, tako da lahko optimizirate dobičkonosnost in nadzorujete stroške.

Vozila, ki ustrezajo vašim potrebam pri prevozu v hladilniku

Prvi način za zagotavljanje večje donosnosti dostave je uporaba hladilnega tovornjaka, ki popolnoma ustreza vašim zahtevam ali zahtevam vaše stranke. Z drugimi besedami, prepeljati morate čim več izdelkov, pri tem pa ohraniti odlično okretnost. Zato Renault Trucks ponuja široko paleto medosnih razdalj za vse dolžine karoserij - bodisi za maloprodajno živilsko industrijo z Renault Trucks Master in njegovo kabino s platformo bodisi za dostavo svežih izdelkov s serijo Renault Trucks D, ki ponuja najširšo medosno razdaljo na trgu. Strokovnjaki Renault Trucks vam bodo pomagali pri izbiri, tako da boste lahko našli konfiguracijo, ki bo najbolje ustrezala omejitvam izdelovalcev nadgradenj: nato bodo zasnovali šasije, ki jih bo mogoče ustrezno prilagoditi in razporediti po potrebi. Na voljo so načrti šasij, ki ustrezajo natančni konfiguraciji naročenega vozila, ter spletna stran, ki ponuja posebno storitev dežurnega telefona. To pripomore k skrajšanju časa priprave v postopku izdelave karoserije.

Nakup tovornjaka je z Renault Trucks veliko lažji.

Odkrijte našo ponudbo tovornjakov Renault: D, D Wide, T in Master

Ko gre za prevoz s hladilniki, so naša vozila združljiva z vsemi vrstami hladilnih enot, vgradijo pa jih proizvajalci nadgradenj - vključno s 100-odstotno električnimi enotami, kot sta Frigoblock (Thermoking) in Eco-Drive. Naša ponudba Renault Trucks D se ponaša z motorjem z vzvodom moči zadaj do 650 Nm za pogon električnih generatorjev, naš motor DTi 8 pa je opremljen za namestitev električnih generatorjev Frigoblock Inverter®. Naši originalni akumulatorji zagotavljajo odlično delovanje hladilne enote.

To pomeni, da je vaše delovno orodje na voljo, ko ga potrebujete, in ima visoko raven zmogljivosti.

Zagotavljanje učinkovite dostave

Zaradi manjše širine in enega najboljših obratovalnih krogov na trgu naša vozila ponujajo lahko okretnost. Zaradi tega je navigacija po ozkih ali preobremenjenih ulicah za voznike dostavnih vozil zelo enostavna.

Zmanjšanje in predvidevanje imobilizacije vozila

Imobilizacija tovornega vozila privede do manj dostav in s tem izpada dohodka. Na podlagi naših izkušenj in znanj vam lahko zagotovimo najbolj zanesljiva vozila. Naše pogodbe o vzdrževanju Start&Drive so vam na voljo za podporo in zagotavljanje največje razpoložljivosti vašega delovnega orodja, hkrati pa se prilagajajo vašim specifičnim potrebam pri prevozu hladilnikov. Da bi vam še bolj pomagali, smo uvedli storitev Predict. Ta ponudba vzdrževanja temelji na centralizirani, povezani platformi, ki obdeluje podatke, povezane z vašimi tovornjaki. Skrbnik pogodbe je odgovoren za proaktivno vzdrževanje vozil in običajne obrabe, da bi preprečili morebitne imobilizacije. Kadar je imobilizacija neizogibna, bo vaš upravitelj načrtoval popravila tako, da bodo čim manj vplivala na vašo vsakodnevno dejavnost.

m Manjši polmer obračanja za lažje manevre za našo serijo Renault Trucks D

Varnost voznikov

Za pravočasno dostavo sta ključnega pomena varnost in udobje voznika.

  • Da bi se izognili morebitnim nesrečam, ko vozniki vstopajo v vozila ali izstopajo iz njih, so naši tovornjaki opremljeni z nedrsečimi stopnicami in tritočkovnimi ergonomskimi ročaji.
  • Kar zadeva aktivno varnost, je na voljo več sistemov za pomoč vozniku in preprečevanju nesreč, na primer opozorila za zapustitev voznega pasu in samodejno zaviranje v sili.

 

Zmanjšajte svoj okoljski odtis

Zainteresirane strani v dobavni verigi si vse bolj prizadevajo zmanjšati svoj vpliv na okolje. Renault Trucks je za lažji energetski prehod na področju hladilnega transporta zasnoval tovornjak D WIDE CNG, ki ga poganja zemeljski plin. Na voljo je kot nosilec 4x2 s težo 16 ali 19 ton ali nosilec 6x2 s težo 26 ton in je opremljen s samodejnim menjalnikom Allison, ki je popolnoma primeren za mestno, primestno in regionalno uporabo. Renault Trucks ponuja rešitev, razvito skupaj s podjetjem Carrier, pri kateri hladilna enota deluje na plin. Ta je povezana s posebnim štiri-stekleničnim nosilcem in tako lahko deluje tudi po izklopu vozila.

Renault Trucks D CNG
Valve for CNG refil on a Renault Trucks D

Renault Trucks je za svojo serijo T razvil tudi partnerstvo s podjetjem Avril, ki je ustvarilo Oleo100, alternativno in trajnostno gorivo iz francoske oljne ogrščice. To je prava alternativa standardnemu gorivu, saj zmanjšuje emisije CO² za 60 %, emisije delcev pa za 80 %. Poleg tega je 100-odstotno biorazgradljivo.

100-odstotno električna paleta E-Tech

Naša serija E-Tech je še posebej primerna za potrebe hladilnega prevoza, hkrati pa zmanjšuje okoljski odtis vaše dejavnosti. Ker je naše vozilo Renault Trucks Master E-Tech 100-odstotno električno, je odlično za premagovanje zadnjih kilometrov in dostop do območij z nizkimi emisijami (LEZ). Obrnite se na nas, pojasnite nam svoje potrebe in prejmite osebno prilagojen predlog.

Preberite več o naših izdelkih in storitvah

Renault Trucks D

Renault Trucks D Wide

Renault Trucks Master

Set canonical URL
Off