Transportne rešitve

Enako učinkovit prevoz lesa v gozdu in na cesti

Distribucija

5min
Logging Renault Trucks in Cameroon

Za prevoz hlodovine je potrebno vozilo, ki lahko brez težav vozi tako po neravnem terenu v gozdu kot po odprti cesti. Tovornjaki za prevoz lesa in storitve, ki jih ponuja Renault Trucks, so resnično robustni in učinkoviti. Naši svetovalci vam lahko svetujejo pri izbiri najprimernejših možnosti za vašo dejavnost.

Izberite robusten tovornjak za prevoz lesa, da zagotovite višjo raven učinkovitosti in varnosti

Nakladanje lesa v gozdu in njegov prevoz sta občutljiva opravila, ki včasih potekajo v težkih razmerah. Območje nakladanja je lahko težko dostopno, saj so ceste ali poti ozke in v slabem stanju. Prevažani tovori so pogosto zelo težki in okorni. Robustnost je ključna lastnost vaših tovornjakov. Pri vožnji po terenu na območju nakladanja bodo vse tehnične lastnosti vašega vozila izjemno uporabne.

Tovornjak Renault Trucks K XTREM 6x4 se ponaša z nosilnostjo do 34 ton in do 120 ton v smislu bruto kombinirane mase (GCW). Zasnovan je bil posebej za situacije z visoko intenzivnostjo. Njegova šasija je opremljena z ojačanimi vzdolžniki, paraboličnimi vzmetmi s štirimi lopaticami in 100-odstotnim jeklenim ščitnikom z zaščitenimi žarometi.

Renault Trucks K crossing a big pool of muddy water in Cameroon

Renault Trucks K z visoko oddaljenostjo od tal (do 33 cm) in 32° kotom naleta ter manjšo kabino omogoča lažjo vožnjo v gozdu.

Driver on board a Renault Trucks K in Cameroon

Voznikov položaj v kabini je idealen za zagotavljanje odlične vidljivosti okoli vozila. Na voljo je tudi več pripomočkov za vožnjo, na primer ročni pedal za plin, ki je lahko zelo uporaben za preprečevanje tresljajev pri vožnji po neravnem terenu. Pri strmih cestah, ki jih bo voznik morda moral prevoziti s polnim tovorom, je motorna zavora Optibrake najboljša na trgu in bo zelo uporabna. Povečala bo učinkovitost in varnost tako tovora kot tudi vaših voznikov.

Crane placing loggs on a trailer

Nosilnost zadnje osi lahko doseže 32 ton, zato lahko namestite žerjav, ki ga potrebujete, šasija pa je pripravljena za vgradnjo opreme za platformni žerjav. Ima vse potrebne priključke za upravljanje žerjava (stikala in zaslon), podporne plošče za žerjav (od 20 do 40 ton na meter) in več prostih mest za namestitev stojal.

Naš model Renault Trucks K v akciji v Kamerunu

Zmanjšajte stroške vzdrževanja

Pogoji, v katerih se izvaja prevoz lesa, so lahko za vaša vozila še posebej zahtevni, zlasti z vidika zavor in vzmetenja. Kakovost, ki jo zagotavljajo originalni deli Renault Trucks, zagotavlja visoko zmogljivost in vzdržljivost. Tako bo vaše delovno orodje na voljo dlje časa.

Ko je treba del zamenjati, Renault Trucks ponuja nove originalne dele Renault Trucks, ima pa tudi alternativno rešitev: standardno storitev zamenjave. V okviru tega programa se originalni deli obnovijo in preizkusijo v posebni tovarni, preden se vrnejo na trg. Ponujajo enako raven učinkovitosti in enake lastnosti kot novi ter imajo dveletno garancijo (deli in delo). Z uporabo recikliranih delov lahko zmanjšate svoj proračun za vzdrževanje ter prispevate h krožnemu gospodarstvu in načelu trajnostnega razvoja.

Poleg tega Renault Trucks za boljše predvidevanje vzdrževanja in zmanjšanje izostankov vozil ponuja tudi prilagojene načrte vzdrževanja, ki jih oblikuje v sodelovanju z vami in v skladu z vašimi potrebami po prevozu hlodovine. Vaš proračun je tako mogoče načrtovati, nadzorovati in razporediti v celotnem obdobju trajanja pogodbe, za katero se odločite. To tudi pomeni, da lahko svoja vozila zaradi rednega in visokokakovostnega vzdrževanja, ki ga zagotavlja blagovna znamka, uporabljate dlje časa. Da bi povečali razpoložljivost vozil, se lahko obrnete tudi na mobilne delavnice, ki jih je vzpostavila družba Renault Trucks - tehniki pridejo na kraj, neposredno na vaše delovno mesto in pregledajo vaša vozila.

Financirajte tovornjake za sečnjo v skladu z omejitvami pri prevozu lesa

Vaš skrbnik pogodbe vam bo pomagal v fazah financiranja in zavarovanja. Kot strokovnjak v tem sektorju se zaveda številnih omejitev, povezanih s prevozom hlodovine in lahko prilagodi pogodbene klavzule glede na vašo dejavnost in potrebe. Financiranje vozila lahko na primer razporedi glede na čas, ki je potreben za izdelavo karoserije, ali pa trajanje pogodbe določi na podlagi časa in ne prevoženih kilometrov, saj so ti na splošno precej nizki in za tovornjake za sečnjo niso posebej značilni. Vse te rešitve vam bodo pomagale ohraniti sposobnost zadolževanja in denarni tok.

Vabljeni, da se obrnete na nas za nasvet in pošljemo vam prilagojen predlog.

Druge vsebine, ki bi vas lahko zanimale

RENAULT TRUCKS T - ŠKOTSKA - EM&T RAPSON

Set canonical URL
Off