Transportne rešitve

Varen prevoz materiala z nižjimi stroški

Gradnja

5min
Worksite

Kot lastnik podjetja v gradbeništvu morate pogosto delati na neenakomernih površinah in dostavljati okorne materiale na težko dostopna mesta. Potrebujete robustna vozila z veliko nosilnostjo, karoserijo, ki je dobro prilagojena vaši dejavnosti, in storitve, ki zmanjšujejo stroške uporabe. Renault Trucks ponuja vse to in vam pomaga pri izbiri opreme, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Prevoz materiala: poiščite najboljše specifikacije za svojo dejavnost

Svet gradbeništva obsega veliko različnih področij. Renault Trucks ponuja rešitve, primerne ne le za različne vrste gradbišč, temveč tudi za različne materiale, ki se prevažajo - z več možnimi modeli in kombinacijami. Glede na vaše zahteve po tonaži in moči vas lahko usmerimo v štiri različne osnove vozil:

  • Renault Trucks Master 4x2 ali 4x4 (od 3,3 do 7,5 t)
  • Renault Trucks D Cab 2,1 m 4x2 ali 4x4 (7,5 do 16 t)
  • Renault Trucks C Cab 2,3 m 6x4 (18 do 19 ton)
  • Renault Trucks C Cab 2,5 m 8x2*6 Tridem (32 t do 80 t)
master
naklada

Renault Trucks C 8x2*6 Tridem je bil posebej razvit za potrebe prevoza materiala in za konfiguracijo s platformo in žerjavom. Zasnovan je bil na podlagi šasije 6x4 in opremljen z dodatno osjo zadaj. Ta se lahko dviguje in spušča, je pa tudi vodilni element, ki omogoča boljšo okretnost, saj zmanjša polmer obračanja za 15 %.

Vozilo je lažje za upravljanje kot vozilo 8x4 in ima večjo nosilnost kot vozilo 6x4.

Pogon PMR2191 z dvojno redukcijo, katerega masa je podobna masi pogona z eno redukcijo, omogoča dodatno nosilnost 200 kg.

Izberite karoserijo, ki najbolj ustreza vaši opremi za prevoz materiala

Da bi lahko kar najbolje prilagodili karoserijo ali platformo, ki ustreza vaši dejavnosti, Renault Trucks posveča veliko pozornosti sodelovanju s proizvajalci karoserij. Naše šasije so vnaprej opremljene s kavlji in ploščami vzdolž šasije, kar zagotavlja varno montažo in največjo zanesljivost. Za vozila, na katera se vgrajuje žerjav, smo že vgradili montažne plošče, predhodno napeljali napeljavo na podvozje in v kabino ter na podvozju pripravili nekaj prostora za podnožje žerjava.

Naša standardna namestitev vključuje elektronsko nadzorno enoto nadgradnje (BBM), ki zagotavlja delovanje žerjava ali stabilizatorja. Ta nadzorna enota prek zaslona na armaturni plošči voznika obvešča o stanju vsakega elementa nadgradnje. Vse to olajša delo karoseristom in pomeni, da lahko dobite želeno karoserijo v krajšem času.

Varna dostava materiala na kraju samem

Dostava materiala na gradbišče ni nekaj, kar bi bilo treba jemati zlahka. Gradbišča so pogosto na neravnih tleh, blatna, težko dostopna, na pobočjih, ki so lahko včasih precej strma. Vozniki morajo imeti robustna vozila, ki jih je lahko upravljati.

° To je kot naleta za Renault Trucks C Tridem, ki zmanjšuje nevarnost poškodb pod šasijo.

Njegov odbijač je izdelan iz 100-odstotnega jekla, njegova oddaljenost od tal pa lahko znaša do 12,3 cm pod osjo in 17,3 cm pod rezervoarjem za gorivo.

Za zagotavljanje varnosti na gradbiščih lahko vozniki pri modelih Renault Trucks C računajo na številne pripomočke za vožnjo:

  • samodejni menjalnik Optidriver s terenskim načinom za vožnjo na gradbišču
  • sistem Optitrack za izboljšano delovanje motorja med 0 in 20 km/h
  • ročni pedal za plin za preprečevanje sunkov na neravni podlagi
  • Optibrake, najmočnejša motorna zavora na trgu
  • električna in samodejna parkirna zavora za varno nakladanje

Med nakladanjem in razkladanjem lahko vozniki tovornjaka z grabilnikom varno spremljajo postopke zaradi stranske stopnice in ročajev, nameščenih na strehi. Ko se vozniki vrnejo na cesto, lahko uživajo v kakovosti in udobju, ki ju pričakujejo od tovornjaka za dolge prevoze, s prostorno kabino in zadostnim udobjem za več noči. Cilj je, da se vozniki lahko soočijo z vsemi vrstami situacij in opravijo več potovanj v najboljših možnih pogojih.

Zmanjšanje stroškov uporabe

Da bi čim bolje izkoristili voznike in vozila vašega podjetja, je Renault Trucks razvil Optifleet - orodje za upravljanje voznega parka. Z geografskim sledenjem tovornjakov in posredovanjem podatkov o vožnji lahko čim bolj učinkovito organizirate svoje vožnje ali jih po potrebi v zadnjem trenutku spremenite.

Odkrijte naše rešitve Optifleet

Obvladovanje nepredvidenih dogodkov je odlično, izogibanje njim je še boljše! Renault Trucks je razvil popolnoma novo storitev Predict, s katero se lahko izognemo nepredvidenim okvaram in imobilizacijam. Z združevanjem človeškega strokovnega znanja in digitalnih inovacij je mogoče predvideti obrabo vozila in preprečiti okvare, še preden se zgodijo. Ko bo tovornjak potreboval vzdrževanje, bo svetovalec stopil v stik z vami in določil najboljši čas za servis - čas, ko je imobilizacija vozila najmanj moteča za dejavnost vašega podjetja.

Tudi z namenom predvidevanja in varovanja vaše dejavnosti Renault Trucks ponuja prilagojene načrte vzdrževanja po fiksnih cenah. Trajanje posegov je določeno vnaprej, ko se dogovorite za termin, vsi rezervni deli in delo pa so v garanciji, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in visoko zmogljivost vaših vozil.

Poiščite najprimernejši program financiranja za svojo dejavnost prevoza materiala

Renault Trucks vam lahko pomaga tudi pri financiranju vaših vozil. Naše ponudbe za financiranje in zavarovanje so bile oblikovane posebej za strokovnjake za prevoz materiala in se lahko prilagodijo velikosti in dejavnosti vašega podjetja ter tako pomagajo ohraniti vašo posojilno sposobnost in denarni tok. Glede na svoje potrebe se lahko odločite za rešitve za nakup na obroke ali finančni zakup. Seveda vam bomo pomagali najti najboljšo možnost za vaše podjetje.

Za nasvet in več informacij o naših ponudbah se obrnite na nas.

ZA VEČ INFORMACIJ NAS KONTAKTIRAJTE!

Strinjam se, da bo Renault Trucks ob oddaji tega obrazca shranil in hranil moje osebne podatke toliko časa, kolikor je potrebno za oceno posredovanih podatkov in za to, da se lahko obrnemo na vas glede te posebne teme. Moji podatki se lahko posredujejo tudi partnerjem in distributerjem družbe Renault Trucks, ki bodo lahko upoštevali moje povpraševanje.
Set canonical URL
Off