Transportne rešitve

Izpraznjevalci greznic, prilagojeni za delo na kanalizacijskih sistemih, za večjo donosnost

Distribucija

5min
Renault Trucks C High pressure jetting truck

Za vsa dela na kanalizacijskih sistemih potrebujete robustna in zmogljiva vozila z optimizirano prazno maso, ki olajšajo nadgradnjo za splakovanje kanalizacije, strganje ali sesanje z bagerjem. Renault Trucks vam lahko svetuje pri izbiri, na voljo pa ima tudi posebne storitve za upravljanje vašega voznega parka v optimalnih pogojih.

Tovornjaki z visokotlačnim curkom: prilagodite karoserijo tovornjaka

Pri podzemnih čistilnih napravah morajo imeti vozila optimalno maso praznega vozila ter dovolj moči in navora za pogon potrebne opreme in črpalk. Model Renault Trucks C je vozilo, razvito na robustni šasiji, ki ima nosilnost do 22,8 tone.

kg To je masa praznega vozila Renault Trucks C v različici 8x4, ki je najlažja na trgu.

Motor DTI 11 z največjo močjo 460 KM vam bo omogočil pogon tudi najzahtevnejše opreme s pomočjo priključkov moči v motorju ali menjalniku, odvisno od konfiguracije vozila. Njegovo delovno območje ponuja največji navor, ki je za 20 % večji od njegovega tržnega ekvivalenta.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Renault Trucks tesno sodeluje z izdelovalci nadgradenj in svoja vozila opremi po njihovih potrebah. Previs šasije je mogoče konfigurirati v dolžini po 50 mm, da se prepreči nepotrebno rezanje elementov okvirja. Nadgraditelji imajo dostop tudi do posebnega portala za nadgraditelje Renault Trucks, kjer lahko najdejo podrobne informacije in risbe za nadgraditelje, specifične za šasijo. Za vas to pomeni več možnosti nadgradnje, poenostavljen postopek nadgradnje in omogočanje krajših dobavnih rokov.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Organizirajte naloge in v realnem času spremljajte svoje tovornjake s hidroforji

Renault Trucks je razvil Optifleet, pametno rešitev za upravljanje voznega parka, da bi vaša vozila uporabljali kar najbolj učinkovito in po najboljših močeh. Ta sistem vam omogoča načrtovanje poti in vizualizacijo vozil v realnem času. Če se v urniku pojavi nepredviden dogodek ali sprememba, lahko voznike hitro prerazporedite na drugo delovno mesto. Prav tako lahko posredujete informacije o porabi goriva, voznih navadah ali odvzemu moči. Vse te natančne in objektivne informacije lahko povečajo ozaveščenost o porabi goriva in služijo kot podlaga za učinkovito usposabljanje za vožnjo. Tečaje usposabljanja Optifuel vodijo strokovnjaki Renault Trucks, ki bodo vašim voznikom posredovali pravo vedenje in navade ter jim tako pomagali zmanjšati porabo goriva.

Optifleet vključuje tudi podatke tretjih oseb, tako da lahko vaši ponudniki storitev na primer spremljajo vaš vozni park na svojem portalu ali nadzorni plošči.

Optifleet je pravi zaveznik, ko gre za dobičkonosnost in natančno upravljanje.

Predvideni stroški vzdrževanja in imobilizacije

Vzdrževalna dela za čistilno napravo za odtoke so zelo specifična. Renault Trucks s svojimi prilagojenimi načrti vzdrževanja prevzame vsa vzdrževalna in administrativna opravila za vaša vozila v skladu z njihovo vsakodnevno uporabo. To pomeni, da se lahko popolnoma osredotočite na svojo osnovno dejavnost, ne da bi se vam bilo treba ukvarjati z okvarami. Vzdrževalna dela v naši mreži pomenijo tudi, da kar najbolje izkoristite znanje in izkušnje naših ekip ter visoke standarde, kar zagotavlja, da bodo vaša občinska tovorna vozila ohranila prvotno raven zmogljivosti.

Hkrati je pri Renault Trucks na voljo nova storitev napovednega vzdrževanja: Predict. Namesto da bi bili izpostavljeni okvaram in morebitnim imobilizacijam, naša storitev zagotavlja obliko predvidevanja. Podatki o vaših tovornjakih se shranijo na posebno digitalno platformo, ki natančno spremlja obrabo na podlagi dejanske uporabe. Če se zdi, da je sestavni del občutljiv ali ga je treba zamenjati, vas bo svetovalec kontaktiral, še preden se pokvari, in načrtoval poseg v času, ki bo čim manj oviral vašo dejavnost. S storitvijo Predict lahko izkoristite največjo razpoložljivost.

Zmanjšajte stroške vzdrževanja

Vozila za čiščenje odtokov so lahko ob nakupu draga in zahtevajo veliko vzdrževanja. Da bi omejili stroške vzdrževanja, Renault Trucks predlaga uporabo storitve eXchange. Ta program vključuje obnovo namesto zamenjave. Kadar je del tovornjaka okvarjen, ga razstavimo in obnovimo. Pred ponovnim zagonom se obnovljen del preizkusi in odobri le, če izpolnjuje enake zahteve kot novi deli. Za vse sestavne dele, obnovljene v standardni tovarni eXchange, velja dveletna garancija za vgrajene dele, vključno z delom. To pomeni, da lahko prihranite pri vzdrževanju vozila, ne da bi pri tem izgubili na kakovosti, hkrati pa podpirate recikliranje in trajnostni razvoj.

Izberite najboljšo možnost financiranja za svoje kanalizacijske dejavnosti

Tovornjaki za hidravlično brizganje zahtevajo velike naložbe. Naši svetovalci se v celoti zavedajo vseh vaših omejitev in obsega vaše dejavnosti, kar pomeni, da vam lahko ponudijo rešitve, ki do potankosti izpolnjujejo vaše potrebe. Naše rešitve financiranja in zavarovanja so prilagodljive in se lahko popolnoma prilagodijo vašim potrebam.

Vabimo vas, da nas kontaktirate in nam sporočite svoje potrebe ter prejmete prilagojene informacije.

Set canonical URL
Off