Transportne rešitve

Učinkovit prevoz blaga na vseh vrstah cest

Gradnja

5min
Renault Trucks C

Ne glede na to, ali gre za prevoz žit, tekočih ali trdnih snovi, je za prevoz blaga potreben vsestranski tovornjak, ki lahko vozi po vseh vrstah cest in v vseh vremenskih razmerah. Pri tem vam lahko pomagamo s svojimi dobro prilagojenimi izdelki in storitvami.

Prevoz blaga: robustno, a udobno vozilo

Pri prevozu blaga se nakladanje pogosto izvaja na težko dostopnih mestih, na nestabilnih tleh in včasih v precej nevarnih razmerah. Da bi zagotovili kar največjo varnost in nemoteno delovanje motorja, ima model Renault Trucks C ojačano šasijo in motor z močjo od 380 do 520 KM, pri čemer je največji navor na voljo že v nizkih prestavah - od 900 vrtljajev na minuto naprej.

Renault Trucks C

Če je podlaga nestabilna, ima samodejni menjalnik Optidriver terenski način, ki pomaga prilagoditi menjavo prestav v napornih razmerah.

Da bi se izognili poškodbam ali udarcem na poteh in stezah, standardna namestitev modela Renault Trucks C vključuje odbijač z jeklenimi vogali in zaščitnimi mrežami za žaromete. Za pogostejšo terensko uporabo boste morda želeli namestiti celo odbijač iz 100-odstotnega jekla.

° To je kot, ki ga omogoča odbijač iz 100-odstotnega jekla na modelu Renault Trucks C.

Tovornjaki lahko tako brez ovir vozijo po vseh vrstah površin. Poleg tega je ohišje mogoče ojačati na več nivojih, da se zagotovi mehanska odpornost okvirja.

Renault Trucks C

Ko se model Renault Trucks C znajde na cesti, se ponaša z vsemi prednostmi tovornjaka za dolge prevoze. Njegova trapezna oblika izboljša aerodinamiko zaradi vetrobranskega stekla, nagnjenega pod kotom 12°. Zato je poraba goriva manjša.

Tudi model Renault Trucks K lahko izpolni vaše zahteve za prevoz - ne glede na to, ali je blago v razsutem stanju ali ne. Zasnovan je za težke konstrukcije, zaradi zmogljivega motorja in velike nosilnosti pa se bo prilagodil vašim omejitvam.

RENAULT TRUCKS K 520 - REUNION ISLAND - ST2D

Zagotavljanje udobja in varnosti voznikov

Model Renault Trucks C je zasnovan na enaki osnovi kot tovornjak za dolge razdalje in ponuja vse udobje in varnost, ki ju lahko pričakujete od te vrste vozila. Dostop do kabine je lažji zaradi vrat, ki se odpirajo pod kotom 85°, in poravnanih, širokih stopnic, ki preprečujejo zdrs. Dodatna stranska stopnica z ročajem na strehi vozniku omogoča enostavno in varno preverjanje tovora v tovornjaku.

Renault Trucks C cabin
Renault Trucks C steps

Napreden položaj kabine omogoča široko vidljivost in prostoren bivalni prostor v vozilu, širok več kot 8 metrov, z enim ali dvema ležiščema. Vsi ukazi vozila so osredotočeni na volan, zato vozniku nikoli ni treba umakniti pogleda s ceste. Za lastno varnost in varnost tovora, ki ga prevažajo, se lahko zanesejo na več pripomočkov za vožnjo, kot so pomoč pri speljevanju v klanec, elektronski nadzor stabilnosti in samodejno zaviranje v sili.

Povečanje časa delovanja vozila

Renault Trucks za podporo vaši dejavnosti prevoza blaga ponuja več rešitev za zmanjšanje stroškov vzdrževanja. Ko morate zamenjati enega od delov vozila, se lahko na primer odločite za uporabo standardnih delov eXchange. Namesto zamenjave dela z novim ima Renault Trucks sistem krožnega gospodarstva za ponovno uporabo starih delov. Ti so obnovljeni v naši specializirani tovarni, sledijo protokolu obnove in opravijo stroge teste, preden so ponovno dani na trg. Naši prenovljeni deli imajo enako raven zmogljivosti kot novi, zanje pa velja dvoletna garancija za vgrajene dele. Poleg tega so cenejši od novih delov.

Stroške vzdrževanja za svoja vozila lahko načrtujete tudi tako, da se odločite za pogodbo o vzdrževanju. Pogodba, ki temelji na prilagojenem načrtu vzdrževanja, lahko traja od 2 do 7 let in obsega do 155.350 kilometrov na leto. Prilagaja se vaši dejavnosti in vozilom glede na njihov model in uporabo.

Renault Trucks ponuja inovativno storitev preprečevanja imobilizacije, s katero lahko naredite še več. Predict združuje najboljše tehnološke in človeške zmogljivosti. Podatki o vaših vozilih se vnesejo v namensko digitalno platformo, ki na podlagi uporabe določi, katera vzdrževalna dela je treba opraviti. Če je potreben poseg ali če se je del obrabil, vas bo svetovalec kontaktiral in se dogovoril za termin, preden se vozilo pokvari. Tako lahko sami izberete, kdaj boste vozilo odpeljali v servisno delavnico, da bo to čim manj vplivalo na vašo dejavnost.

Prevoz blaga: zmanjšajte porabo goriva

Renault Trucks C line ima samodejni menjalnik Optidriver, ki je zasnovan tako, da zagotavlja optimalno hitrost ob čim manjši porabi goriva, in prispeva k zmanjšanju porabe, predvsem zaradi načina varčevanja z gorivom. Z Optifleetom, pametno rešitvijo za upravljanje voznega parka, ki jo je ustvaril Renault Trucks, lahko porabo še dodatno zmanjšate. Aplikacija se uporablja za zbiranje specifičnih podatkov o porabi za vsako vozilo in o tem, kako jih vozniki uporabljajo. Tako lahko na primer prikličete "opozorila o porabi goriva" v primeru prekomerne porabe, ogledate si lahko podatke o porabi v stanju pripravljenosti in preverite, kolikokrat je bil pritisnjen zavorni pedal. Z geografskim sledenjem vozil lahko načrtujete tudi vožnje, da bodo čim bolj učinkovite. Če se pot ali naročilo spremeni, lahko pošljete sporočilo neposredno vozniku in načrtujete novo pot z jasnim pregledom lokacij vseh svojih vozil.

Enostavno financirajte vozila za prevoz blaga

Prevoz blaga zahteva največjo donosnost. Finančne ponudbe, ki so na voljo pri Renault Trucks, se prilagajajo vašim potrebam in omejitvam. Ne glede na to, ali se odločite za finančni zakup, nakup na obroke ali najem, vam lahko svetovalec pomaga ohraniti denarni tok in optimizirati kreditno sposobnost.

Obrnite se na nas za prilagojeno ponudbo v skladu z vašimi potrebami.

ZA VEČ INFORMACIJ NAS KONTAKTIRAJTE!

Strinjam se, da bo Renault Trucks ob oddaji tega obrazca shranil in hranil moje osebne podatke toliko časa, kolikor je potrebno za oceno posredovanih podatkov in za to, da se lahko obrnemo na vas glede te posebne teme. Moji podatki se lahko posredujejo tudi partnerjem in distributerjem družbe Renault Trucks, ki bodo lahko upoštevali moje povpraševanje.
Set canonical URL
Off