Transportne rešitve

Reševalne in gasilske službe: varno ukrepanje na vsakem terenu

Gradnja

Distribucija

5min
Renault Trucks C with High Power Foam Fire appliances

Kot gasilca vas lahko kadar koli pokličejo na pomoč na vseh frontah in na vseh vrstah terena. Renault Trucks vam zagotavlja svoje znanje in izkušnje ter dolgoletno sodelovanje s stroko in nadgraditelji, da vam pomaga pri izbiri najboljših vozil za reševalne službe (gasilski avto, avtocisterna itd.). Prav tako vam lahko svetujemo glede storitev, ki bi vam lahko pomagale hkrati zaščititi druge in sebe.

Odkrijte našo ponudbo vozil za reševalne službe

Renault Trucks sodeluje z gasilskimi brigadami že več kot stoletje. Na podlagi tega dolgoletnega partnerstva tesno sodelujemo z izdelovalci nadgradenj, zato vam lahko ponudimo najprimernejša vozila za vašo dejavnost, ki so odlično zasnovana za posredovanje v nujnih primerih. Naša vozila Renaul Trucks Master, Renault Trucks D in D WIDE, Renault Trucks C in Renault Trucks K izpolnjujejo vaše zahteve, ne glede na to, ali vas pokličejo v mesto, na cesto, k gozdnim ali hišnim požarom, za industrijska tveganja ali posebne operacije.

Gasilska vozila: hitro posredovanje v vseh okoliščinah

Vemo, da vas lahko pokličejo na vse vrste terenov. Zato je bistveno, da imate enostavna in kompaktna vozila za delo v mestu, s kratkim polmerom obračanja in ustreznim navorom tudi v nižjih prestavah (900 vrtljajev na minuto pri naših tovornjakih Renault C).

m To je polmer obračanja za naše tovornjake Renault D

Zagotavljanje ustreznih delovnih pogojev za gasilce

Da bi gasilci po svojih najboljših močeh zaščitili druge ljudi, morajo najprej zaščititi sebe in se prepričati, da so razmere primerne. Prva faza intervencije je zagon gasilskega vozila! Zato smo zasnovali ključ, ki ga ni mogoče izgubiti. Poleg tega smo pri Renault Trucks zasnovali najnižje možne stopnice, ki vozniku in potnikom olajšajo vstopanje in izstopanje.

Pri vozilu Renault Trucks Master je prva stopnica od tal oddaljena le 436 mm.

Katell Simon Produktni vodja

Stranska vrata se lahko odprejo do 1270 mm v širino. Vsa vozila so dobavljena s praznim prostorom na šasiji za osnovno opremo, ki se uporablja v vseh vrstah scenarijev, kot so vodne črpalke za cisterne, oprema za razsvetljavo ali veliki rezalniki pri prometnih nesrečah. Vozila, namenjena gašenju požarov, so vnaprej opremljena s toplotno zaščito, ki gasilce ščiti 10 minut pri 130 °C, če njihovo vozilo obkroži požar.

Gasilci: izkoristite naše dolgoletno partnerstvo z lokalnimi proizvajalci karoserij

Potrebe po vozilu so odvisne od situacije, v katero ste poklicani. Zato so naše šasije zasnovane tako, da omogočajo namestitev tovornjaka, ki ga potrebujete za vse scenarije. Da bi izpolnili vse zahteve, se Renault Trucks zanaša na sedem različnih podvozij, od 3,3 do 33 ton. Med njimi so kombiji za pomoč na cesti, kot je Renault Trucks Master, zmogljiva gasilska vozila, kot sta Renault Trucks C ali K, in tudi naš Renault Trucks D.

Naši partnerji, ki izdelujejo nadgradnje, imajo dostop do portala za izdelovalce nadgradenj Renault Trucks - posebnega spletnega mesta, na katerem so na voljo naslednje informacije:

  • podrobni tehnični listi za vsa vozila
  • risbe v merilu 1/20
  • navodila za sestavljanje

To jim olajša delo in skrajša čas dobave vozila. To tesno sodelovanje pomeni tudi, da se naše ponudbe lahko razvijajo glede na zaupane naloge in vaša strokovna pričakovanja.

Predvidite vzdrževanje tovornjaka, da se izognete izostanku vozila.

Ključna točka je razpoložljivost vozil in delov. Da bi preprečili izpade vozil in se izognili nenačrtovanim postankom, je Renault Trucks razvil novo in inovativno storitev. Z naročilom na pogodbo PREDICT bodo vaša vozila registrirana v digitalni platformi, njihovo vzdrževanje pa bo skrbno spremljano in nadzorovano. Če se bo izkazalo, da je potrebno delo ali zamenjava dela, vas bo vaš svetovalec kontaktiral in določil termin servisa. Naš cilj je zmanjšati nenačrtovane izpade vozil na minimum.

Zmanjšajte porabo vozil za reševalne službe

Poraba goriva je velik strošek za reševalna vozila. Za boljše upravljanje svojega voznega parka lahko uporabite Optifleet - pametno storitev upravljanja voznega parka, ki jo ponuja Renault Trucks. Z njo lahko v realnem času locirate svoja vozila in prejemate posebne informacije o porabi vozil in uporabi voznikov. Do storitve Optifleet lahko dostopate prek spletnega mesta ali aplikacije za pametne telefone.

Set canonical URL
Off