Transportne rešitve

Varno in učinkovito vzdrževanje cest

5min
Renault Trucks D

Ne glede na to, ali vaša dejavnost vključuje vzdrževanje cest, pluženje snega, okvare vozil ali celo vse troje, potrebujete dobro prilagojena vozila, ki so učinkovita in zagotavljajo varnost vseh. Odkrijte ponudbo Renault Trucks in prejmite prilagojeno rešitev, ki ustreza vsem vašim potrebam.

Uporaba vozil, posebej zasnovanih za vzdrževanje cest.

Za storitve vzdrževanja cest so potrebna vozila z zelo specifično karoserijo. Renault Trucks s tesnim sodelovanjem s karoseristi svoja vozila vnaprej opremi glede na to, kako jih nameravate uporabljati, kar olajša delo karoseristom in skrajša čas dela. Renault Trucks na primer v seriji D ponuja posebne modele za pometanje, ki imajo prečko in odstranjene vzdolžne nosilce, da sprostijo prostor za opremo za čiščenje (pometalnik, sesalnik, puhalnik).

Renault Trucks D

Pri modelih Renault Trucks C ali K, ki se uporabljajo za odmetavanje snega, ima sprednji del tovornjaka posebno vdolbino v maski hladilnika in ojačitve za pritrditev rezila. Za čistilne naprave, ki ne prevažajo težkega tovora, so lahko vozila Renault Trucks D opremljena s posebnim odbijačem iz 100-odstotnega jekla za večjo odpornost proti udarcem.

Renault Trucks C
Renault Trucks C

 

Zagotovite največjo varnost za svoje zaposlene in udeležence v prometu

Vzdrževanje cest pomeni sodelovanje z drugimi uporabniki v razmerah, ki so lahko včasih precej zapletene. Delovno orodje vaših zaposlenih mora biti dovolj varno za vsakodnevno uporabo in za druge udeležence v prometu. Zato so vozila Renault Trucks skrbno preučena, da se zagotovi odlična vidljivost skozi vetrobransko steklo zaradi širokokotnih vzvratnih in sprednjih ogledal. Vozila serije D so lahko opremljena tudi z "vidnimi vrati". Te imajo v spodnjem delu okno za boljšo vidljivost kolesarjev in pešcev. Podobno smo v kabine vgradili nekatere varnostne elemente, kot so dodatni žarometi, svetlobni signali in delovne luči.

Renault Trucks C

Upravljanje voznega parka v skladu z vašimi potrebami

Ne glede na to, ali je bilo vzdrževanje cest načrtovano ali ne, je lahko izpostavljeno določenim tveganjem. S pametno rešitvijo za upravljanje voznega parka Optifleet lahko neposredno prek pametnega telefona, tabličnega računalnika ali namiznega računalnika spremljate vsa svoja vozila, prejemate informacije o vožnji ali voznikih ter jih kontaktirate in jih obveščate o drugih opravilih. Optifleet vam omogoča tudi zbiranje podatkov o porabi in uporabi vozil: pretirano počasna uporaba prestav, stopnja predvidevanja voznika itd. V primeru prevelike porabe boste opozorjeni, prek orodja Ecoscore pa lahko spremljate vse svoje voznike in njihovo dolgoročno uspešnost.

Optimizacija vzdrževanja tovornjakov za vzdrževanje cest

Odločite se za cenejša popravila

Če je treba zamenjati ali popraviti del vozila, vam Renault Trucks s ponudbo eXchange ponuja alternativo novim delom. Ta postopek eXchange obsega prenovo delov z zamenjavo vseh obrabljenih ali dotrajanih sestavnih delov s certificiranimi originalnimi deli. Novi sestavni deli so testirani, da se zagotovi enaka raven učinkovitosti kot pri novih delih. Zanje velja dveletna garancija za dele, vključno z delom. Ta sistem je ekonomičen in okolju prijazen ter je del trajnostnega razvojnega pristopa družbe Renault Trucks.

Povečajte čas delovanja vozila

Da bi zagotovili čim večjo razpoložljivost vozil, je Renault Trucks uvedel storitev preventivnega vzdrževanja. Zahvaljujoč sistemu Predict vaša vozila spremlja digitalna platforma, ki se osredotoča na določene točke ali dele, ki se zlahka obrabijo. Ko je potrebno popravilo, sistem obvesti vašega svetovalca. Ta vas bo nato kontaktiral in določil urnik vzdrževalnih posegov v času, ki najmanj moti vašo vsakodnevno dejavnost.

Načrtovanje vzdrževanja vozila

Vozila za vzdrževanje cest in komunalna vozila imajo dolge življenjske cikle. Da bi dolgoročno zagotovili ustrezno raven zmogljivosti, Renault Trucks ponuja prilagojene načrte vzdrževanja. Vsaka pogodba traja od 2 do 7 let in obsega do 250.000 km na leto. Prilagojene so vsakemu vozilu glede na njegov model in uporabo. Vključujejo lahko preventivna vzdrževalna opravila za zmanjšanje stroškov iz naslova imobilizacije vozila.

Renault Trucks d

Financirajte svoja vozila glede na njihovo uporabo.

Vozila, namenjena vzdrževanju cest, in njihova oprema pogosto zahtevajo velik proračun. Renault Trucks vam pri financiranju nudi več bilančnih ali zunajbilančnih rešitev, odvisno od tega, kaj je za vas najbolj zanimivo. Vaš svetovalec Renault Trucks bo skupaj z vami ocenil najboljše rešitve za financiranje in zavarovanje vaših vozil, od najema do posojil ali nakupa na obroke.

Set canonical URL
Off