Transportne rešitve

Varno izboljšajte dobičkonosnost svojega prevoza s tovornjaki cisternami

Distribucija

Dolge razdalje

5min
Tanker Transport Truck

Vaša prevozna dejavnost zahteva tovornjake cisterne, ki optimizirajo vašo obremenitev - glede na to, kako težka sta tovornjak in oprema. Vaše avtocisterne se lahko uporabljajo za prevoz tekočih nevarnih materialov ali snovi, zato je potrebna visoka raven varnosti tako za blago kot za voznike. Renault Trucks vam lahko svetuje pri izbiri vozil in storitev.

Tovornjaki s cisternami: optimizacija voženj zaradi večjega tovora

Ne glede na to, ali prevažate ogljikovodike, tekoče nevarne izdelke ali izdelke v prahu, morate uporabljati najlažje možne tovornjake, da zagotovite dobro donosnost in optimizirate tovor. Renault Trucks D WIDE (4x2 ali 6x2) ali D 4x2 se ponašata z zelo lahkim podvozjem in izpolnjujeta večino omejitev pri prevozu cistern - ne glede na okolje.

metri To je polmer obračanja serije D, ki je bil zmanjšan zaradi izboljšanja manevrskih sposobnosti.
Tanker transporting oil Renault Trucks in Algeria

Če potrebujete večjo prostornino, smo zasnovali Renault Trucks T Tanker. To je vozilo, v katerem je čim več elementov izdelanih iz aluminija, kar pomeni, da so veliko lažji:

  • platišča
  • rezervoar za gorivo
  • kolesna sklopka

Poleg tega je Renault Trucks T Tanker na voljo tudi v različici z nizko kabino, ki prav tako zmanjšuje težo, hkrati pa ohranja voznikovo udobje.

Različice cistern obstajajo tudi za modela Renault Trucks D in Renault Trucks D Wide. Imajo aluminijasta platišča, prilagojene rezervoarje za gorivo in prozoren desni podaljšek, ki omogoča namestitev črpalne opreme proizvajalca nadgradnje.

Skratka, modeli Renault Trucks Tanker so bili konfigurirani za izjemno uporabno obremenitev. Večji  tovor pomeni več prepeljanega blaga na vsaki vožnji in s tem večjo donosnost vaše dejavnosti.

Zagotavljanje varnosti voznikov in blaga

Če vaše cisterne prevažajo nevarne proizvode, ima varnost pri vaši dejavnosti pomembno vlogo. Renault Trucks T Tanker se ponaša s številnimi varnostnimi funkcijami, ki preprečujejo kakršno koli tveganje:

  • glavni akumulator, ki je lahko dostopen z zadnje strani in zunaj kabine
  • zaustavljanje plamena na izpušni cevi
  • predhodno opremljen s poudarjeno tablico ADR, na kateri sta podrobno navedeni vrsta in stopnja nevarnosti prevažanega blaga
  • sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah
  • sedež z vzdolžnim vzmetenjem, ki preprečuje zibanje

Poleg tega Renault Trucks ponuja učinkovite tečaje usposabljanja za vožnjo za vaše voznike. Ta tečaj vodijo naši strokovnjaki v okviru programa Optifuel, ki vam omogoča ne le zmanjšanje stroškov goriva za 15 %, temveč tudi delovanje na področju varnosti. S prizadevanjem za uporabo načel učinkovite vožnje se bodo vozniki naučili zmanjšati tveganje za nesreče.

Tanker transport driver driving wearing a yellow jacket for safety
Driver checking a tanker attached to a Renault Trucks tractor

Upravljanje flote cistern za optimizacijo dobav

Glede na zahteve strank in omejitve, ki jih določajo vozni pogoji in varnost pri prevozih s cisternami, ni vedno lahko optimizirati uporabo voznega parka. S pametno rešitvijo Optifleet vam Renault Trucks pomaga načrtovati vožnje, spremljati vozila, vas obvestiti, če so na območju ADR, in po potrebi neposredno dodeliti nalogo ali spremeniti pot. Poleg tega vam bo Optifleet omogočil dostop do tehničnih podatkov vozila (poraba, uporaba) in skupnega časa, ki ga vozniki preživijo na cesti. Vsi ti elementi vam bodo pomagali upravljati vozni park na čim bolj donosen način in tako zavarovati vašo dejavnost.

Odkrijte naše rešitve Optifleet

Povečanje časa delovanja vozila

Pri prevozu s cisternami ni prostora za nepredvidene dogodke, zlasti kadar gre za nevarne proizvode. Pri Renault Trucks smo to ugotovitev uporabili kot podlago za našo rešitev Predict - ponudbo, ki vključuje nove in inovativne storitve, s katerimi lahko ukrepamo na vašem tovornjaku, še preden se pokvari. Kako deluje? Podatki vašega vozila so shranjeni na posebni digitalni platformi. Glede na uporabo in stanje vozila bo platforma načrtovala posege in opozorila vašega svetovalca. Ta bo nato stopil v stik z vami in določil termin za izvedbo potrebnih vzdrževalnih del v času, ki vam ustreza in ne ovira delovanja podjetja. Tako lahko ostanete konkurenčni in poskrbite, da bodo vaše cisterne še naprej popolnoma na voljo.

Financirajte svoja vozila za prevoz cistern

Pri financiranju svojih vozil pri Renault Trucks boste zagotovo imeli opravka s strokovnjaki, ki odlično poznajo vašo dejavnost in njene omejitve. Naše pogodbe so prilagodljive, prilagajajo se vašim potrebam ter ohranjajo vašo zmogljivost in denarni tok - ne glede na to, ali se odločite za finančni zakup ali nakup na obroke.

Obrnite se na naše ekipe, da vam pošljemo ponudbo in več podrobnosti o naših storitvah.

Set canonical URL
Off