Transportne rešitve

Izberite trajnostno rešitev za prevoz blaga iz ponudbe Renault Trucks 360° All-Electric

Elektromobilnost

4min
822

Odločitev za vozni park električnih tovornjakov je najbolj donosen in učinkovit način za razogljičenje vašega poslovanja. Renault Trucks vam bo ves čas energetskega prehoda stal ob strani in vam omogočil, da to pot opravite povsem mirno. Ne glede na to, ali imate vprašanja o zakonodaji, donosnosti, zanesljivosti in vzdrževanju električnih vozil ali namestitvi polnilne infrastrukture, vam bomo zagotovili vse informacije in podporo, prilagojeno za pomoč pri prehodu.

Sproti spremljajte zakonodajo.

Zmanjšanje emisij CO2 vključuje pristop, ki temelji na okoljski, gospodarski in socialni osnovi. Pri prevozu blaga se to v smislu zakonodaje kaže kot niz ukrepov, ki lahko vplivajo na dejavnosti na evropski, nacionalni in celo lokalni ravni. Včasih je takšna zakonodaja obvezna, saj so v nekaterih mestih opredeljena območja z nizkimi emisijami (LEZ), pri čemer merila za vstop temeljijo na onesnaženosti vozil ali najvišji ravni emisij vozila (standardi Euro). Te so lahko tudi spodbudne in ponujajo finančno podporo za pomoč pri posodobitvi voznega parka z električnimi tovornjaki. Naši strokovnjaki za električna vozila vam bodo pomagali pri prijavi za razpoložljiva državna nepovratna sredstva in vam tako omogočili zmanjšanje stroškov, povezanih z nakupom električnega voznega parka, ter vam omogočili, da se vam naložba povrne in hitreje razogljičite svoje dejavnosti.

Razogljičenje voznega parka in omejitev stroškov

Trenutno je začetna nakupna cena električnega tovornjaka višja od cene tovornjaka z dizelskim motorjem. Vendar je električni tovornjak cenejši z vidika obratovalnih stroškov, saj tehnologija električnih vozil znatno zmanjša dodatne in spremenljive stroške voznega parka. Glavna stroškovna postavka, ki se zmanjša, je gorivo. Poleg tega električni tovornjaki zahtevajo manj vzdrževanja: električni motor ima preprostejšo zasnovo in manj delov, ki se obrabljajo. Če upoštevamo širšo sliko in upoštevamo TCO (skupne stroške lastništva), se razlika v stroških v primerjavi z dizelskim tovornjakom močno zmanjša.

Nazadnje vam lahko ponudimo pogodbe o servisiranju in vzdrževanju pregleden in celovit pregled dejanskih stroškov v času trajanja vaše pogodbe (ki običajno traja od sedem do deset let). Pomagali vam bomo tudi pri finančne in zavarovalniške rešitve ki so prilagojene vašim zahtevam. S finančnimi storitvami Renault Trucks lahko razogljičite svoj vozni park, ne da bi to vplivalo na vašo dobičkonosnost.

Sens du service

Zanašajte se na preizkušeno tehnologijo

Tehnologija električnih vozil ni nova. Pri Renault Trucks že več kot 10 let tržimo električna vozila, ki jih naše stranke vsakodnevno uporabljajo, od leta 2020 pa jih tudi proizvajamo. Te izkušnje nam omogočajo, da danes ponujamo paleto električnih tovornjakov z našimi Renault Trucks E-Tech Master, Renault Trucks E-Tech D Wide in Renault Trucks E-Tech D . Naša obsežna ponudba pokriva večino zahtev za dostavo in distribucijo. Velike skupine nam zaupajo in so se odločile za 100-odstotno električni vozni park v velikem obsegu, kot npr. Švicarska zadruga Migros Aare, Feldschösschen, švicarska podružnica skupine Carlsberg Group in celo Podjetje Urby (Groupe La Poste).

Lahko se zanesete na strokovno znanje naših serviserjev, ki se stalno usposabljajo na področju novih tehnologij električnih vozil. Poleg tega je naša mreža vseskozi opremljena za servisiranje vaših električnih vozil. Nazadnje se s pogodbami Start & Drive Excellence zavezujemo k uspešnosti naših baterij, da vam zagotovimo mirno vest ves čas uporabe vaših vozil.

Renault Trucks E-Tech D Wide plaque

Zanašajte se na infrastrukturo za polnjenje, ki je popolnoma prilagojena vaši lokaciji.

Prehod na floto tovornjakov na električni pogon zahteva temeljit premislek o logistični verigi. V ta namen vam bomo pomagali ne le pri zasnovi projekta, temveč tudi pri projektnem vodenju del in vzdrževanju vaše polnilne infrastrukture. Na voljo so rešitve za upravljanje obremenitve ali pametno polnjenje, ki vam omogočajo, da kar najbolje izkoristite svojo infrastrukturo. Optifleet, naše orodje za upravljanje voznega parka v vozilu je rešitev za usklajevanje vašega voznega parka in usposabljanje voznikov o posebnostih vožnje električnih vozil. Z dobro zasnovanimi infrastrukturami, ki se učinkovito uporabljajo, usposobljenim osebjem in našo podporo boste lahko optimizirali uporabo, doseg in zanesljivost svojih električnih tovornjakov, kar bo povečalo vašo donosnost. Da bi naredili še več, vam bomo svetovali tudi, kako optimizirati porabo električne energije, in vam na podlagi analize vaših krožnih voženj pripravili priporočila, da bodo te čim bolj stroškovno učinkovite. Na koncu lahko količinsko opredelimo zmanjšanje vaših emisij CO2.

Strinjam se, da bo družba Renault Trucks z oddajo tega obrazca shranila in hranila moje osebne podatke toliko časa, kolikor bo potrebno za oceno posredovanih informacij in da me bo lahko ponovno kontaktirala v zvezi s to posebno temo. Moji podatki se lahko posredujejo tudi partnerjem in distributerjem družbe Renault Trucks, ki bodo lahko obravnavali moje povpraševanje.
Set canonical URL
Off