Transportne rešitve

Transport na dolge razdalje

Distribucija

Dolge razdalje

5min
Renault Trucks T High on the highway

Kot strokovnjakom na področju prevozov na dolge razdalje nepredvideni dogodki nikoli niso dobra novica. Potrebujete dolgoročno preglednost in transportne rešitve, ki omejujejo vaše stroške in povečujejo zvestobo voznikov. Odkrijte izdelke in storitve, ki jih ponuja Renault Trucks za povečanje dobičkonosnosti in lažje upravljanje.

Renault Trucks T: popolno vozilo za povečanje produktivnosti

Serija Renault Trucks T je bila zasnovana za potovanja na dolge razdalje. Je najprimernejše vozilo za dostave na dolge razdalje. Model Renault Trucks T ali T High ponuja zanesljivost, visoko zmogljivost in neverjetno udobje. V kombinaciji s storitvami družbe Renault Trucks lahko povečate dobičkonosnost svojega podjetja in povečate čas obratovanja. Motor Euro 6 zagotavlja visoko komercialno hitrost in odlično vozno udobje, hkrati pa omejuje onesnaževanje in porabo goriva.

p041334

Prevoz na dolge razdalje: udobje na prvem mestu

Vozniki, ki vozijo na dolgih razdaljah, so strastni na poti in pri svojem delu. Za volanom preživijo nešteto ur, zato mora udobje v vozilu izpolnjevati njihova najvišja pričakovanja. Pri nalaganju svojih stvari, zlasti težjih predmetov, lahko uporabijo zunanji prtljažnik in do njega dostopajo z notranje strani. Po vstopu v vozilo napredna kabina zagotavlja odlično vidljivost in olajša manevriranje pri nakladanju in razkladanju.

Renault Trucks T High accessories

 

Kabina Renault Trucks T High se ponaša s popolnoma ravnim podom in višino stropa 2,1 m, kar olajša gibanje, ter 2,4 m širokim spalnim prostorom. V prostor med obema sprednjima sedežema je mogoče namestiti 40-litrski tihi električni hladilnik, lahko pa namestite tudi zložljivo mizo (kabina maxispace).

Cabin
 
Kabina t

Za povečanje udobja ali varnosti so na voljo številni drugi dodatki Renault Trucks - na primer zračna tlačna pištola za hitro čiščenje kabine, naprava proti kraji ali naprava proti vdoru v vrata, ki se lahko ponoči izkaže za izjemno uporabno.

Kabina t

Serijski prevoz: dobava na zadnjem kilometru

Če se vaša dejavnost osredotoča na dostave v mestnih območjih ali dostave na zadnjem kilometru, boste morda izbrali naš Renault Trucks Master. To vozilo z nosilnostjo od 3,3 do 7,5 tone je zelo enostavno za vožnjo v mestu in ima zelo nizek prag, kar voznikom in dostavljavcem olajša delo. Njegova nakladalna prostornina lahko doseže do 17 m3 (torej 5 euro palet), njegova obremenitev pa lahko znaša do 2.332 kg, odvisno od modela. Za zmanjšanje porabe goriva je opremljen s samodejnim menjalnikom in ekološkim načinom ter s sistemom za pomoč pri prestavljanju in sistemom Stop & Start.

Če se želite popolnoma znebiti svojih stroškov goriva ali če želite dostopati do območij z nizkimi emisijami, vam priporočamo Renault Trucks Master E-TECH. To 100% električno vozilo je na voljo v šestih različicah.

 

Različice vključujejo kombi, kabino s platformo ali kabino šasije. Z lahkoto se prilagodi vsem vašim potrebam, ponuja pa prevoz tovora do 1.720 kg in prostornino tovora do 22 m3.

Dolgoročno porazdelite stroške

Na področju prevoza na dolge razdalje ima lahko vsako logistično vprašanje velike posledice. Da bi razporedili svoje stroške in omejili nepredvidene dogodke, vam Renault Trucks ponuja pogodbe Start&Drive, ki vključujejo prilagojen načrt vzdrževanja od 2 do 5 let in do 250.000 km na leto - odvisno od izbranega vozila in njegove uporabe. Tako lahko zmanjšate stroške imobilizacije, si olajšate administrativno delo in dolgoročno zagotovite visoko zmogljivost vozila.

Poleg tega zaradi svoje obsežne mreže v Franciji in Evropi za vaša vozila poskrbijo hitro in učinkovito, ne da bi se jim bilo treba vrniti v njihovo matično bazo.

Ker je razpoložljivost vozil ključnega pomena za paketni prevoz, je družba Renault Trucks uvedla inovacijo s svojo dinamično in proaktivno storitvijo vzdrževanja: Predict. Vaše vozilo je registrirano v posebni podatkovni zbirki, ki spremlja njegovo uporabo in obrabo. Ko bo potreben poseg, vas bo svetovalec kontaktiral in se dogovoril za termin, preden pride do okvare, in to v času, ki bo najmanj vplival na vašo dejavnost.

Zmanjšajte stroške goriva

Poraba vozil in uporaba voznikov imata dejanske in neposredne učinke na vaše finance. Vozila Renault Trucks so razvita tako, da porabijo čim manj goriva. Kabina Renault Trucks T ima trapezno obliko in za 12° nagnjeno vetrobransko steklo, ki povečuje pretok zraka in zmanjšuje porabo. Naši motorji DTI 11 in DTI 13 so bili prav zasnovani tako, da zagotavljajo dobro komercialno hitrost.

Modeli Renault Trucks T ali T High so lahko opremljeni z drugimi opcijami, zaradi katerih so še bolj zmogljivi, in sicer s paketom Eco Fuel, ki vključuje:

  • način Eco Cruise Control na samodejnem menjalniku Optidriver
  • snemljiv zračni kompresor
  • spremenljivo črpalko za krmiljenje
  • samodejni izklop motorja

Kljub temu vsi vemo, da poraba ni odvisna le od vozila, temveč tudi od načina vožnje. Usposabljanje voznikov za učinkovito vožnjo ima pomembno vlogo pri zmanjševanju porabe celotnega voznega parka. Renault Trucks vam pri tem pomaga s svojimi rešitvami Optifuel. Z njimi lahko dostopate do izjemno natančnih podatkov o porabi za vsa vaša vozila, pa tudi do informacij o načinu njihove uporabe.

postanek

Prevoz na dolge razdalje: spremljanje dobav v realnem času

Tako kot nepredvidena vzdrževalna dela niso nikoli dobrodošla, tudi nepričakovani logistični dogodki hitro negativno vplivajo na vašo dejavnost. Z našo pametno rešitvijo za upravljanje voznega parka Optifleet lahko učinkovito načrtujete vožnje in s pomočjo možnosti geografskega sledenja v realnem času vidite svoja vozila. Enostavno lahko dostopate do podatkov o porabi in času vožnje za vsako vozilo. Če stranka spremeni svoje naročilo ali če vidite, da lahko dodate dostavo, lahko brez težav preusmerite voznike ali jim preprosto določite novo nalogo.

Financirajte svoja vozila za prevoz na dolge razdalje

Renault Trucks vam lahko pomaga pri financiranju vaših vozil. Naše različne formule se prilagajajo vaši dejavnosti mednarodnega prevoza in velikemu številu prevoženih kilometrov. Ponujamo na primer celovito rešitev namenskega finančnega zakupa, tako da lahko brez neprijetnih presenečenj v celoti nadzorujete svoje TCO (skupne stroške lastništva). Naši svetovalci vas bodo usmerjali, da boste izbrali najprimernejšo rešitev.

ZA VEČ INFORMACIJ SE OBRNITE NA NAS!

Naložite najboljšo sliko svojega tovornjaka. Izberete lahko format .jpg ali .png
Strinjam se, da bo družba Renault Trucks z oddajo tega obrazca shranila in hranila moje osebne podatke toliko časa, kolikor bo potrebno za oceno posredovanih informacij in da me bo lahko ponovno kontaktirala v zvezi s to posebno temo. Moji podatki se lahko posredujejo tudi partnerjem in distributerjem družbe Renault Trucks, ki bodo lahko obravnavali moje povpraševanje.
Strinjam se s prejemanjem novic in informacij o izdelkih in dogodkih Renault Trucks. Ta sporočila bom lahko ustavil v vsakem elektronskem sporočilu, ki ga prejmem.
Set canonical URL
Off