Transportne rešitve

Povečajte število obratov in izboljšajte delovanje na vaših deloviščih

Gradnja

5min
Renault Trucks K earthmoving truck

Na gradbiščih za zemeljska dela so potrebna robustna in produktivna vozila z velikim nosilcem ter udobnim in varnim delovnim okoljem za voznike. Renault Trucks vas podpira pri izbiri gradbenih tovornjakov in povezanih storitev, ki so primerni za vašo dejavnost.

Dodajte vrednost rotacijam, ki jih opravijo vaši tovornjaki za zemeljska dela

Prevoz peska, zemlje ali kamenja je prvi korak na gradbišču. Da bi bil prevoz dobičkonosen, je treba velike količine prepeljati čim hitreje. Renault Trucks C in K sta gradbeni vozili, ki lahko vozita po gradbiščih z velikimi obremenitvami, hkrati pa sta še vedno zelo zmogljivi na običajnih cestah.

Če pogosto delate v okoljih s posebno težkimi razmerami, se lahko odločite za različico XTREM tovornjaka Renault Trucks K. Njegova nosilnost se poveča na 34 ton, skupna nosilnost nosilca 6x4 je 100 ton, pri vlečnem vozilu 6x4 pa do 120 ton. Renault Trucks C in K lahko na vsako zadnjo os preneseta maso 13 ton.

Vozila Renault Trucks Master so lahko primerna tudi za bolj lokalna gradbišča, kot so tista za urejanje okolice.

Povečajte število obratov gradbenih tovornjakov

Pri načrtovanju naših vozil opravimo zahtevne teste, da zagotovimo brezhibno robustnost pri uporabi na gradbiščih. Velika oddaljenost od tal omogoča izjemno širok kot naleta, da se prepreči vsakršno prizemljitev in morebitne poškodbe pod podvozjem.

° Renault Trucks C in K se ponašata z najboljšim kotom naleta na trgu, model K pa ima pod osjo 15 centimetrov, pod rezervoarjem pa 20 centimetrov višjo oddaljenost od tal.

Za vsako vozilo je mogoče vzdolžne nosilce šasije ojačati na različnih mestih, odvisno od karoserije, da se zagotovi odpornost konstrukcije. Da bi preprečili zamašitev motorja, je Renault Trucks K opremljen s ciklonskim predfilterjem zraka, ki preprečuje vdor prahu.

Kakršne koli težave z nakladanjem ali vozilom na gradbišču lahko povzročijo izgubo časa in manjšo operativno učinkovitost. Da bi omejili to tveganje in povečali varnost voznika, se kabina tovornjaka ponaša z odlično vidljivostjo. Vozniki lahko tovor enostavno nadzorujejo tudi zaradi stranske stopnice, do katere lahko varno dostopajo z ročaji na strehi.

Renault Trucks C

Renaultova tovornjaka C in K sta opremljena s številnimi pripomočki za vožnjo, ki voznikom pomagajo na gradbiščih:

  • ročni plin za povečanje moči motorja na nestabilnih tleh
  • pomoč pri speljevanju v klanec
  • električna in samodejna parkirna zavora
  • samodejni menjalnik Optidriver s terenskim načinom za pomoč pri prestavljanju med vožnjo po gradbiščih
  • način Xtended z izjemno počasno prestavo za vožnjo po gradbiščih s težkim tovorom
  • diferencialni motor, blokiran z vrtljivim gumbom za lažji dostop
  • Optibrake, najmočnejša motorna zavora na trgu

Vozila Renault Trucks se odlično znajdejo tako na gradbiščih kot na odprti cesti. Njihovi zmogljivi motorji in funkcije za vožnjo po cesti zagotavljajo visoko komercialno hitrost med prevozom, hkrati pa preprečujejo prekomerno porabo - s tem izboljšujejo vašo dobičkonosnost.

Renault Trucks C

Izberite gradbeni tovornjak z nadgradnjo, ki jo je enostavno izdelati

Naša vozila so zasnovana tako, da vašemu izbranemu nadgraditelju pomagajo enostavno in hitro oblikovati telo. Glede na svojo dejavnost lahko izberete natančno medosno razdaljo, ki jo potrebujete, ponujamo pa tudi več različnih priključkov, ki karoseristom olajšajo sestavljanje opreme.

 

Podvozja vozil imajo tudi vnaprej pripravljene nastavke za vgradnjo opreme, prehod električnih kablov ali izdelavo vmesnika kabine.

Več predelov pod šasijo je praznih, tako da se lahko odločite za dodajanje različne opreme v skladu z izbrano karoserijo. Vse to delo opravimo v tesnem sodelovanju z izdelovalci karoserij, da bi jim olajšali delo in skrajšali čas priprave vaših vozil.

Renault Trucks C
 
Renault Trucks C

Spremljajte, kako se uporablja vaš vozni park in zmanjšajte porabo.

Kot ste morda opazili, se lahko poraba goriva na gradbiščih zelo hitro poveča. Večinoma zato, ker uporaba vozil ni optimizirana. Z izbiro Optifleeta, rešitve za upravljanje voznega parka, ki jo je zasnoval Renault Trucks, lahko pridobite podroben vpogled v porabo goriva svojih vozil in razumete dejavnike, ki k njej prispevajo. Visoka poraba je lahko posledica načina vožnje, pretirane uporabe motorja v prostem teku ali visoke porabe moči. Optifleet vas tudi opozori, če presežete prag porabe, ki ste ga določili. Modul EcoScore določa področja, ki jih morajo vaši vozniki izboljšati, in ponuja poseben program, namenjen dejavnostim na gradbišču.

Renault Trucks C

Zmanjšajte stroške vzdrževanja

Pri zemeljskih delih sta na preizkušnji trdnost in robustnost vozil in delov. Da bi se izognili prevelikim stroškom in načrtovali servisiranje vozil, Renault Trucks ponuja različne prilagojene pakete vzdrževanja. Ti načrti so pregledni, hitro izvedljivi in ne zahtevajo dolgoročnih obveznosti. Vnaprej so določeni tudi računi in trajanje storitev. Vsa vzdrževalna dela opravijo v naših delavnicah strokovnjaki, ki so posebej usposobljeni za tehnologije in izdelke, ki jih uporablja družba Renault Trucks. Uporabljamo samo originalne dele, da zagotovimo kakovost in vzdržljivost vaših vozil.

Da bi zmanjšali stroške, vam Renault Trucks ob zamenjavi rabljenega ali poškodovanega dela ponuja tudi standardno storitev zamenjave. Namesto da bi uporabili popolnoma nov del, dele prenovimo in obnovimo v skladu s strogim industrijskim postopkom ter pred ponovno prodajo potrdimo vsak element. Lastnosti in zmogljivost obnovljenega dela ustrezajo enakim zahtevam, kot veljajo za nove dele, in so dve leti v garanciji. Do te storitve je upravičenih več kot 2.000 delov, ki so cenovno ugodnejši od novih delov, zato lahko prihranite denar, ne da bi pri tem ogrozili kakovost.

Prilagodite svoj finančni načrt svojim deloviščem za zemeljska dela

Renault Trucks ponuja različne rešitve, ki so popolnoma prilagojene vaši dejavnosti zemeljskih del, da bi vam pomagal financirati vaša vozila. Naše formule upoštevajo čas gradnje karoserije in posebnosti dejavnosti. Na primer, vemo, da je letna kilometrina na področju gradbeništva na splošno precej nizka, zato poskrbimo za prilagoditev trajanja finančnega načrta, da bi optimizirali obratovalne stroške. Vaš svetovalec vam bo pri izbiri najboljše formule pomagal na vsakem koraku.

ZA VEČ INFORMACIJ NAS KONTAKTIRAJTE!

Strinjam se, da bo Renault Trucks ob oddaji tega obrazca shranil in hranil moje osebne podatke toliko časa, kolikor je potrebno za oceno posredovanih podatkov in za to, da se lahko obrnemo na vas glede te posebne teme. Moji podatki se lahko posredujejo tudi partnerjem in distributerjem družbe Renault Trucks, ki bodo lahko upoštevali moje povpraševanje.
Set canonical URL
Off