Used Trucks Range

Odkupimo vaš tovornjak!!!

Off
Customer benefits

Želite prodati tovornjak?

Renault Trucks se zavezuje, da bo vaš tovornjak odkupil po najboljši ceni, ne glede na znamko, uporabo in število prevoženih kilometrov.

Smo strokovnjaki za nakup in prodajo tovornih vlačilcev, tovornjakov s prikolico, samokolnic, tovornjakov za prevoz zabojnikov, podvozij s kabino, prikolic in polprikolic.

NAŠI STROKOVNJAKI VAM BODO PONUDBO PRIPRAVILI BREZPLAČNO!!!

PUT PICTURE

LJUBLJANA

Andrej TOMAŽIČ

Email: andrej.tomazic@renault-trucks.com

Mobile: +386 41 30 20 46

   

 

upload your best picture of your truck. You can choose a .jpg or .png format
Strinjam se, da Renault Trucks z oddajo tega obrazca hrani moje osebne podatke toliko časa, kolikor je potrebno za oceno posredovanih informacij in da me lahko ponovno kontaktira v zvezi s to konkretno temo. Moji podatki se lahko posredujejo tudi partnerjem in distributerjem družbe Renault Trucks, ki bodo lahko obravnavali moje povpraševanje.
Strinjam se s prejemanjem novic in informacij o izdelkih in dogodkih družbe Renault Trucks. V vsakem elektronskem sporočilu, ki ga prejmem, bom lahko prekinil(a) ta sporočila.

Kupujete ali prodajate tovornjak?

Najhitrejši, najvarnejši in najlažji način prodaje tovornjaka.

Renault Trucks je najboljši partner, ki vam bo pomagal prodati vaše vozilo. V vsakem centru rabljenih tovornih vozil Renault Trucks boste našli strokovnjaka z bogatimi izkušnjami s ponudbo in nakupom tovornih vozil. Prejeli boste najnatančnejšo oceno za vaša vozila, ki vam jo bo zagotovil kompetenten strokovnjak, usposobljen pri proizvajalcu.

Rabljena tovorna vozila pri Renault Trucks vam zagotavljajo hiter nakup tovornega vozila brez skritih presenečenj po cenah, ki so v skladu z najnovejšimi tržnimi trendi.

Če želite pridobiti hitro in neobvezujočo ponudbo, se obrnite na enega od kupcev, katerih podatke najdete na vrhu strani. Uporabite lahko tudi zgornji obrazec ali pošljete e-pošto. Nato boste lahko priložili fotografije svojega tovornjaka. Več informacij o vašem tovornjaku, kot jih lahko navedete, lažje bo pripraviti hitro in natančno oceno njegove nakupne cene.

Odkupujemo vse vrste tovornjakov. Primeri:

 • Tovornjaki
 • Tovornjaki do 7,5 t
 • Gospodarska vozila ali kombiji
 • težka tovorna vozila nad 7,5 t
 • Tovornjaki z vsemi konfiguracijami nadgradnje (mešalniki, tovornjaki s hladilno skrinjo za sveže proizvode s hladilno enoto ali brez nje, prevoz pijač, tovornjaki s skrinjo z zadnjo klopjo ali brez nje, ploščadjo ali zadnjim dvigalom, cisterne, silosi, tovornjaki s hladilno skrinjo za zamrznjene proizvode in vse vrste posebnih nadgradenj)
 • Spuščene ploščadi z žerjavom ali brez njega
 • tovornjaki s sklanjatvijo (dvojni sklanjalniki, tristranski sklanjalniki, sklanjalniki z gibljivim podom, sklanjalniki z rolojem, sklanjalniki za žito, sklanjalniki z zadnjim odlagališčem, samovozilniki, drsni sklanjalniki)
 • Zamenljiva šasija ali šasija za prevoz zabojnikov
 • Kabine na podvozju
 • Prikolice
 • Polpriklopniki

Blagovna znamka ali starost vašega tovornjaka nista pomembni. Predložite lahko katero koli vrsto vozila.

Vedno smo vam na voljo in vam odgovorimo na vsa vprašanja v zvezi s prodajo vašega vozila.

Še danes izkoristite storitev odkupa tovornjakov pri podjetju Used Trucks by Renault Trucks!