Storitve

Zagotavljanje razpoložljivosti vaših vozil z našimi Uptime storitvami

Renault Trucks T on the road

V Renault Trucks poskrbimo, da je vaše delovno orodje bolj donosno z optimizacijo načrtovanja vzdrževanja in izogibanju večini nenačrtovanih postankov. Z razvojem tehnologij in rešitev pa je vse bolj mogoče predvideti tisto, kar je bilo doslej nepredvidljivo.

Renault Trucks T on the road

 

PRILAGOJEN NAČRT VZDRŽEVANJA

Ta načrt določi in izvaja vaš strokovni koordinator na podlagi dejanskih parametrov in profila vašega vozila.

  • Načrtovanje vzdrževanja in združevanje vzdrževalnih operacij sta zasnovana tako, da zmanjšata postanke na najnižjo možno raven.
  • Z uporabo zanesljivih in robustnih originalnih delov, za katere velja dveletno podaljšano jamstvo, se ohranja prvotna zmogljivost vašega vozila in povečuje njegova vrednost pri nadaljnji prodaji.

NAČRTUJTE VNAPREJ IN POSTAVITE VZDRŽEVANJE ZA SVOJO PREDNOSTNO NALOGO.

Z načrtom vzdrževanja, ki spremlja obrabo sestavnih delov in predčasno opozarja na morebitne okvare, Renault Trucks povečuje čas delovanja in potencial vašega vozila. PREDICT vam omogoča, da svoje poslovanje in dejavnost upravljate povsem mirno!   

2
 
Dinamičen program vzdrževanja
3

 

"Najnatančnejši" način merjenja obrabe
4
 
Upravljanje, prilagojeno za obvladovanje nepričakovanih okvar

POSODOBITVE NA DALJAVO ZA POENOSTAVITEV OBISKOV DELAVNIC.

Prediagnostika, servisni popravki in posodobitve voznega parka: ta rešitev, vključena v ponudbo PREDICT, vam prihrani čas in zagotavlja največjo razpoložljivost vašega vozila, saj preprečuje nepotrebne obiske servisa.

 

RAZŠIRITE SVOJ ODI Z MOTORJI ODI* DE13 NA 150.000 km

Naši intervali menjave olja za motorje DE13* (možnost) so podaljšani na 150.000 km (namesto vsakih 100.000 km ali 12 mesecev). To prinaša nižje pogodbene stroške (dela in delov), urnik vzdrževanja z manj postankov v delavnicah, pa tudi dodatne prihranke pri gorivu.

* Optimiziran interval menjave olja.

 

ODPRAVLJANJE TEŽAV 24 UR NA DAN, 7 DNI V TEDNU

Z mrežo strokovnjakov, ki vam odgovarjajo v 16 jezikih, vam osebno pomaga koordinator, ki bo ostal vaš edini sogovornik med celotnim delovanjem podpore.

Ne glede na to, od kod kličete, vas ta koordinator geolocira s pomočjo gumba 24/7 v kabini vozila* in vas obvešča o prihodu serviserja Renault Trucks.

Popravila v primeru okvare izvajajo tehniki, ki so posebej usposobljeni za popravila na cesti in uporabljajo posebna vozila ter delajo z namenskimi diagnostičnimi orodji.

* Odvisno od tovornjaka.

24-7

 

24-7

POMOČ PRI VLEKI

Finančne storitve Renault Trucks vam zagotavljajo celovito, zanesljivo in za uporabo preprosto asistenčno storitev, ki ohranja vaš in voznikov mir, če je potrebna vleka.

  • Na voljo 24 ur na dan in 7 dni na teden po vsej Evropi.
  • V "razširjeni" različici so na voljo tudi storitve za voznika (prevoz, nastanitev, repatriacija itd.).
  • Paket pomoči pri vleki je na voljo kot opcija v okviru vzdrževalnih pogodb Start & Drive, hkrati pa je na voljo tudi strankam brez teh pogodb.

Za več informacij se obrnite na nas

contact renault trucks
Vaša vozila so vedno pripravljena za uporabo, zato se lahko mirno posvečate svojemu poslovanju.
Set canonical URL
Off