Aktualno


 

05.10.2016

Donacija Renault Trucks Sherpa 2017

Renault Trucks & MKR Dnevi Avanture

Prejšnji teden je Renault Trucks skupaj z ekipo MKR Technology že tretjič zaporedoma organiziral dogodek  ''Renault Trucks & MKR Dnevi Avanture'' v bližini mesta Senica na slovaškem. Dogodek je bil pripravljen za Renault Trucks kupce in predstavnike medijev iz kar nekaj centralno-vzhodnih držav.

MKR Technology je dolgoletni partner Renault Trucks-a, ki je skozi leta sodeloval in dosegel več veličastnih zmag v tovornjaških dirkah ter zadnja leta v več zahtevnih, extremnih rally dirkah kot naprimer : Dakar, Silkway in ostale. Na zadnjem rally-ju Dakar je ekipa MKR Techology zasedla šesto mesto.

''Dnevi Avanture'', ki so sedaj postali že kar tradicionalni, so bili vedno polni adrenalina, hitrosti, znoja in prahu, letošnje leto pa smo bili deležni še izjemno lepega vremena, ki je trajalo cel teden.

Približno 600 kupcev iz 11 držav je obiskalo prizorišče in izjemno uživalo v interaktivnem ter dinamičnem programu. Specialna vozila prirejena za Dakar so bila vedno osrednje zvezde programa.

Žal se je med vožnjo zadnjih krogov v sredo popoldan na vozilu Sherpa zgodila tehnična okvara, ki je povzročila požar na vozilu, ki je potem povsem uničil samo vozilo. Nezgoda je bila obravnavana skrajno profesionalno, tako, da ni bil med incidentom nihče ranjen ali poškodovan.

Kakorkoli že, veličastne Sherpe ni več med nami ...

Celotna MKR ekipa je bila povsem na tleh, ko je opazovala, kako plameni požirajo njihov ponos in tisoče ur dela modificiranju tovornjaka.

Spremljajoč  ta žalostni trenutek skupaj z MKR ekipo, smo se pri Renault Trucks-u v Centralno-Vzhodni Europi odločili, da kot gesto solidarnosti in podpore, sprožimo akcijo zbiranja donacij s katerimi bi pomagali pri pripravi novega vozila Sherpa za rally sezono 2017. Ocenjen znesek za pripravo novega vozila znaša približno 400.000 EUR.

Inicijativa ima polno podporo vodstva Volvo Group Central East, zato je bilo odločeno, da bo proizvajalec, znesek, ki ga zberejo  zaposleni in stranke iz Češke in širše Centralno-Vzhodne regije skupaj, podvojil ter ga posredoval  ekipi MKR Technology za novo Sherpo 2017.

Princip je resnično povsem enostaven : če zaposleni in stranke zberejo 10.000 EUR ; bo proizvajalec dodal 20.000 EUR in MKR ekipa dobi skupno 30.000 EUR.

Zanašamo se na vašo solidarnost in upamo na vašo podporo skupni akciji !

Prispevki se lahko nakažejo na naslednji račun : SI56 2900 0005 5039 694, odprt pri Unicredit Banka Slovenija d.d.

Podatki za nakazilo naj vsebujejo ''Sherpa 2017''.

Donacije se zbirajo do 15. Novembra 2016.

Nizozemska ekipa Mammoet Rallysport je bila med prvimi, ki je podprla našo akcijo zbiranja donacij.

Hvala vam !!!!!