Aktualno


 

28.11.2014

PRIMOPREDAJA 10.000 MODELA T

RENAULT TRUCKS T ZA TRANS-MAN

RENAULT TRUCKS JE POLJSKEMU PREVOZNIKU TRANS-MAN DOBAVIL DESETTISOČI MODEL T

Renault Trucks T, ki je septembra prejel laskavi naziv mednarodni tovornjak leta 2015, še naprej žanje veliko odobravanje kupcev. Eno leto po dobavi prvih tovornjakov je s proizvodne linije v francoskem Bourg-en-Bresse zapeljalo že desettisoče vozilo, ki bo kmalu v ponos poljskemu prevozniku Trans-Man.

Renault Trucks T, mednarodni tovornjak leta 2015, še naprej utrjuje svoj uspeh. Desettisoči tovornjak tega nadvse uspešnega modela z motorjem Euro 6 so iz tovarne v francoskem Bourg-en-Bresse nedavno dobavili poljskemu prevoznemu podjetju Trans-Man. Slovesna predaja ključev je potekala 13. novembra 2014 v Varšavi. Olivier de Saint-Meleuc, direktor prodaje Renault Trucks za področje Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike, je ključe novega vozila predal Krzysztofu Mancewiczu, solastniku podjetja Trans-Man.

Krzysztof Mancewicz je povedal: „Zelo smo bili veseli, ko smo izvedeli, da je prav naše podjetje prejelo desettisoči model T. Za Renault Trucks T smo se odločili zaradi njegove izjemno nizke porabe goriva, zanesljivosti in odlično zasnovane voznikove kabine, ki bo našim voznikom zagotavljala izjemno udobje in pomirjujoč občutek za volanom.”

Olivier de Saint-Meleuc se je podjetju Trans-Man zahvalil za zaupanje v Renault Trucks:  „Ponosen sem, da lahko izročim ključe tega Renault Trucks T 480 High našemu poljskemu kupcu. Predaja desettisočega modela T je odraz dinamičnega tržnega uspeha, ki ga uživa ta odlični tovornjak. Kupci so navdušeni nad njegovo nizko porabo goriva, voznimi sposobnostmi in udobjem v voznikovi kabini. Priznanje teh odlik tako s strani kupcev kot tudi s strani mednarodnega tiska, zlasti novinarjev, ki sodelujejo pri natečaju za mednarodni tovornjak leta, nam daje zaupanje v prihodnost.”

Zoltan Tringer, direktor prodaje Renault Trucks za področje Srednje in Vzhodne Evrope, je poudaril pomembnost tega trga za Renault Trucks: „Poljska je eden največjih trgov v tem delu Evrope in ima velik tržni potencial. Zelo smo veseli, da zanimanje za našo novo serijo vozil, še zlasti za Renault Trucks T, ne le pri naših dosedanjih, ampak tudi pri novih kupcih, tukaj nenehno raste. Tako kot s celotno novo serijo vozil, lahko tudi s tem modelom prevozniškim podjetjem ponudimo vrhunsko orodje – zanesljiva in visokoučinkovita tovorna vozila odlične kakovosti, ki jim pomagajo obvladovati obratovalne stroške.”

Poljsko prevozniško podjetje Trans-Man je specializirano za prevoz globoko zamrznjenega mesa po vsej Evropi in že dalj časa zaupa Renault Trucks. Podjetje, ki ga danes vodita brata Krzysztof in Grzegorz Mancewicz, je v sedemdesetih letih 20. stoletja ustanovil njun oče, Edward Mancewicz. Desettisoči model T – T 480 High je že četrti T v njihovem avtoparku, kmalu pa se jim bosta pridružila še dva.

Da bi še dodatno zmanjšali porabo goriva, so se pri Trans-Man odločili za usposabljanje svojih voznikov v tehnikah varčne vožnje Optifuel, ki ga organizira Renault Trucks. Usposabljanje želijo dolgoročno nadgraditi tudi z uporabo programske opreme Optifuel Infomax, ki so jo pri Renault Trucks razvili za merjenje in analizo porabe goriva.

 

Celotno sporočilo v PDF formatu.

 

(Undefined constant : MOBILE_A_VOIR_AUSSI)