Aktualno


 

22.06.2017

Pridružite se nam na Facebooku

Spoštovani Renault Trucks prijatelji! V zadovoljstvo nam je da je Renault Trucks Slovenija od sedaj na voljo tudi na Facebook strani, kjer lahko spremljate vse aktualne novice iz Renault Trucks Slovenija. Vabimo vas, da se nam pridružite in ste del naše Facebook skupnosti na Renault Trucks Slovenia.

Več...

https://www.facebook.com/RenaultTrucksSlovenia/?fref=ts

O Renault Trucks

Narejen na temeljih več kot stoletne dediščine francoskega znanja s področja tovornjakov, Renault Trucks profesionalnim prevoznikom nudi široko paleto storitev in vozil (od 2,8 do 120 ton), prilagojenih za lokalno in regionalno distribucijo, gradbeništvo in dejavnosti s področja mednarodnega transporta. Vozila Renault Trucks so čvrsta in zanesljiva ter se ponašajo z majhno porabo goriva, kar jim zagotavlja večjo produktivnost in nadzor nad operativnimi stroški. Renault Trucks svoja vozila prodaja in servisira prek prodajne mreže, ki jo sestavlja več kot 1.500 servisov. Vozila Renault Trucks so razvita in izdelana v Franciji, prav tako tudi večina njihovih sestavnih delov.

Renault Trucks je del skupine Volvo, enega izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev tovornjakov, avtobusov, gradbenih strojev ter ladijskih in industrijskih motorjev. Skupina zagotavlja tudi celovite rešitve na področju financiranja in storitev. Skupina Volvo, ki zaposluje približno 95.000 ljudi, ima svoje proizvodne zmogljivosti v 18 državah ter svoje izdelke prodaja na več kot 190 trgih. Leta 2016 so skupni prihodki od prodaje skupine Volvo znašali približno 302 milijardi SEK (31,9 milijarde EUR). Skupina Volvo je v javni lasti s sedežem v Göteborgu na Švedskem. Delnice Volvo kotirajo na borzi Nasdaq v Stockholmu.