Aktualno


 

19.11.2020

RENAULT TRUCKS D WIDE 320 IZBRAN ZA TRAJNOSTNI TOVORNJAK LETA 2021

Renault Trucks je pravkar prejel nagrado italijanske revije Vado e Torno, ki vsako leto podeli nagrado za trajnostni razvoj proizvajalcem težkih tovornih in komunalnih vozil. D Wide 320 je bil izbran za "Trajnostni tovornjak leta 2021" v kategoriji Distribucija.

Italijanska revija Vado e Torno vsako leto podeli nagrado za trajnostni razvoj v treh kategorijah, medkrajevna, distribucijska in komunalna vozila. Renault Trucks D Wide 320 je izstopal v kategoriji Distribucija in osvojil nagrado "Trajnostni tovornjak leta 2021".

Žirija, ki je priznala strokovnost in izkušnje Renault Trucks v zelo konkurenčnem segmentu srednje tonažnih vozil, je model D Wide 320 nagradila za vsestranskost, učinkovitost in produktivnost:

"Zmogljivost avtomatiziranega menjalnika Optidriver v kombinaciji z učinkovitostjo paketa Fuel Eco - ki ima funkcijo prostega teka Optiroll - zagotavlja nizko porabo goriva in s tem zelo nizke ravni okoljskih emisij. Renault Trucks D Wide 320 je eno izmed najučinkovitejših vozil, ki ustrezajo zahtevam regionalnega prevoza in iskanju dobičkonosnosti med prevozniki. "

"Nenazadnje je Renault Trucks z najnovejšim modelom D Wide postavil zelo visoko lestvico glede udobja voznika," je povzela žirija, ki je pohvalila tudi izboljšave udobja vožnje, vidljivosti in varnosti, ki jih je na tem modelu naredil proizvajalec.