Aktualno


10.09.2014

RENAULT TRUCKS BO NA SALONU IAA 2014 PREDSTAVIL NAJSODOBNEJŠO PONUDBO VOZIL

Hannovru od 25. septembra do 2. oktobra

Renault Trucks bo na salonu gospodarskih vozil IAA 2014, ki bo potekal v Hannovru od 25. septembra do 2. oktobra, predstavil najcelovitejšo in najsodobnejšo ponudbo vozil na trgu. Razstavljena vozila, kot sta Renault Master (2,8 tone) in Renault Trucks K (NDMSV 120 ton), so zgled zmogljivosti, stroškovne učinkovitosti in robustnosti. Na ogled bodo v hali 17, na razstavnem prostoru A05.

Renault Trucks bo na salonu gospodarskih vozil IAA, ki bo potekal od 25. septembra do 2. oktobra 2014, predstavil svojo celovito ponudbo vozil, ki je bila leta 2013 povsem prenovljena in zasnovana tako, da kupcem zagotavlja brezhibna, robustna in učinkovita delovna orodja za opravljanje njihovih nalog.

Renault Trucks bo osrednji del svojega razstavnega prostora namenil svojim rešitvam za zmanjšanje porabe goriva in povečanje stroškovne učinkovitosti vozil, kot so dizajn vozil, storitev za upravljanje voznega parka Optifleet, izobraževanja na področju varčne vožnje in sistem OptiTrack, ki omogoča začasno povečanje vlečne moči vozila na delovišču, pri čemer poraba goriva ostane enaka kot pri cestnem vozilu.

Renault Trucks bo na svojem razstavnem prostoru ekskluzivno predstavil tudi konceptno laboratorijsko vozilo z množico rešitev, ki bodo v prihodnje pripomogle k še večjemu zmanjšanju porabe goriva.

Razstavljena vozila: