Aktualno


 

08.12.2014

TRUCKSIMULATOR

APLIKACIJA RENAULT TRUCKS

VOŽNJA Z APLIKACIJO TRUCKSIMULATOR PODJETJA RENAULT TRUCKS

Pri Renault Trucks so izdelali zabavno aplikacijo, osredotočeno na tovorna vozila, ki je na voljo širši javnosti. TruckSimulator podjetja Renault Trucks je igra s simulatorjem vožnje, v kateri igralec vozi tovornjak v operativnih razmerah. Prvič je na voljo aplikacija, ki simulira vožnjo tovornjakov Renault Trucks T, C, K in D na gradbišču, v urbanem okolju ali na odprti cesti. Aplikacijo je mogoče brezplačno prenesti z App Store in Google Play.

Renault Trucks je splošni javnosti omogočil, da se preizkusi v vožnji za volanom tovornjaka iz njegove nove serije vozil. Igralci lahko izbirajo med tovornjaki za prevoz na dolge razdalje in vozili za prevoz na gradbišču ali v urbanem okolju. Vsa vozila so povzeta po novi seriji Renault Trucks Euro 6.

„Z aplikacijo TruckSimulator Renault Trucks širši javnosti ponuja veliko izbiro različnih voznih situacij, s katerimi se profesionalni vozniki srečujejo v svoji poklicni karieri,” razlaga Franck Nallet, ki je pri Renault Trucks zadolžen za digitalne komunikacije. „Aplikacija uporablja naše modele Renault Trucks T, C, K in D in vsakomur omogoča, da na zabaven način odkrije našo novo serijo vozil Euro 6.”

Igralci najprej izberejo okolje, v katerem želijo voziti tovornjak, to pa nato določa vrsto nalog, ki jih morajo opraviti. Če se odločijo za vožnjo na dolge razdalje, je njihov cilj doseči čim višjo hitrost, obenem pa porabiti čim manj goriva, kar je povsem v skladu s prednostnimi nalogami avtoprevoznikov, saj je poraba goriva eden njihovih glavnih stroškov.

Igralci, ki se odločijo za vožnjo v zelo zahtevnem ali običajnem okolju na gradbišču, imajo nalogo, da ves čas vožnje obdržijo ves tovor na vozilu.

Če se igralci odločijo za razvoz blaga, je njihova naloga dobaviti tovor vsem strankam v dodeljenem okraju in pri tem upoštevati omejitve, ki veljajo v urbanem okolju, zlasti omejitve hitrosti.

Simulator vožnje ponuja številne možnosti, na primer za individualno ureditev vozila v različnih barvnih odtenkih, medsebojno tekmovanje igralcev z uporabo funkcije razvrščanja ali izzivanje prijateljev na Facebooku.

Igro s simulatorjem vožnje je mogoče brezplačno prenesti z:

App Store (za iPhone in iPad) ali

Google Play (za pametne telefone in tablične računalnike).

TruckSimulator podjetja Renault Trucks se pridružuje drugim enajstim aplikacijam, ki so na voljo pri Renault Trucks:

  • The Range(brezplačno): preprost način za odkrivanje nove serije vozil Renault Trucks Euro 6.
  • Cost Saver (brezplačno): aplikacija za zmanjšanje splošnih stroškov uporabe tovornega vozila, ki upošteva individualne avtoprevoznikove okoliščine in potrebe.
  • EcoCalculator (brezplačno): kalkulator za presojo vplivov, ki jih ima tovornjak ali vozni park Renault Trucks na okolje, in za presojo finančnih prednosti znižanja porabe goriva.
  • Truck Fuel Eco Driving (brezplačno): igra za usposabljanje v varčni vožnji.
  • NavTruck(plačljivo): GPS-aplikacija za težka tovorna vozila, ki zagotavlja neposredne napotke in nasvete za varčno vožnjo.
  • Time Book (brezplačno): voznikov dnevnik za 21. stoletje za upravljanje časa vožnje in preostalega časa.
  • DeliverEye (brezplačno): aplikacija, ki omogoča pošiljanje posnetkov, opremljenih z datumom, časom in mestom posnetka, na primer ko pride do zamude ali poškodbe tovora.
  • Renault Trucks Network (brezplačno): lociranje vseh prodajnih in servisnih točk z enim klikom.
  • Renault Trucks Racing (brezplačno): igra s simulacijo dirkanja s tovornjaki, na voljo tudi za iPad v visoki ločljivosti.
  • Truckers Gallery (brezplačno): napredna galerija fotografij, ki navdušencem omogoča, da fotografije svojih tovornjakov delijo s preostalim svetom.

 

Celotno sporočilo v PDF formatu.