RABLJENA VOZILA

Renault Trucks T P-Road

VSESTRANSKI PARTNER NA PREIZKUŠNJI V VSAKDANU VAŠEGA PODJETJA

Logo Renault Trucks Used Trucks

 

KONFIGURACIJA PO MERI

NOVI VZDOLŽNI NOSILCI

IZDELAVA IN GARANCIJA
S STRANI
RENAULT TRUCKS


RENAULT TRUCKS T P-ROAD,
PRILOŽNOST, KI JE NE SMETE ZAMUDITI

 

Naši strokovnjaki predelujejo vlačilce Renault Trucks T, da vam zagotovijo širšo ponudbo solo tovornjakov na trgu rabljenih vozil in s tem učinkovite rešitve za vaše potrebe. Tovorno vozilo Renault Trucks T P-ROAD so zasnovali naši strokovnjaki in je bilo predelano v tovarni proizvajalca Renault Trucks. Vozilo je bilo v celoti pregledano in ustrezno prilagojeno, zlasti z namestitvijo novih vzdolžnih in prečnih nosilcev.

 

Zahvaljujoč konfiguraciji po meri in bogati izbiri opcijske opreme je mogoče tovornjak Renault Trucks T P-ROAD prilagoditi zahtevam vaše dejavnosti. Renault Trucks T P-ROAD je edinstveno vsestransko vozilo na trgu rabljenih vozil.

 

Dokumentacija vozila je posodobljena glede na novo konfiguracijo, tako da je zagotovljena prepoznavnost vozila po celotni mreži proizvajalca Renault Trucks. Ne glede na svojo lokacijo boste deležni učinkovite podpore, prilagojene vašemu vozilu.

 

Vsestranskost in robustnost sta glavni lastnosti vašega partnerja Renault Trucks T P-Road, ki bo pomembno prispeval k razvoju vašega podjetja že danes in še dolgo potem!

 

 

 

  • 1- Solo tovornjak T EURO 6

  • 2- Konfiguracija 4X2 STANDARD, 11 l & 13 l

  • 3- Medosna razdalja po meri (5600, 6000, 6500)

  • 4- Novi vzdolžni in prečni nosilci

  • 5- Največji možen previs