RABLJENA VOZILA

Renault Trucks T Selection

PRAVA IZBIRA ZA VAŠE PRIHODNJE IZZIVE

Logo Renault Trucks Used Trucks

 

200 KONTROLNIH TOČK

GARANCIJA DO 24
MESECEV ALI 300.000 KM*

NAJNAPREDNEJŠE
TEHNOLOGIJE ZA
VARČNO PORABO GORIVA


RENAULT TRUCKS T SELECTION,
NAJBOLJŠI MED RABLJENIMI VOZILI

 

Z nakupom tovornjaka Renault Trucks T Selection si boste zagotovili novejše rabljeno vozilo s takojšnjo razpoložljivostjo ter potrjenim izvorom, starostjo in številom prevoženih kilometrov.

 

Vozilo so pregledali, izbrali in pripravili naši strokovnjaki ob upoštevanju strogih proizvajalčevih pravil, ki vključujejo tehnične in kozmetične vidike, brez kakršnih koli kompromisov glede kakovosti.

 

Da boste brez skrbi, so ključni elementi vozila (pogonski sklop in sistem za nadaljnjo obdelavo izpušnih plinov) kriti s proizvajalčevo garancijo s trajanjem do 2 leti oziroma 300.000 prevoženih kilometrov.

 

Tovornjak Renault Trucks T Selection poleg tega vsebuje najnaprednejšo tehnologijo na področju varčne porabe goriva. Pametni regulator hitrosti, samodejna zaustavitev motorja ali storitev Optifleet vam pomagajo osvojiti dobre prakse na področju varčne vožnje.

 

In končno, ob nakupu tovornjaka Renault Trucks T Selection vam pripada posebna izročitev vozila po vaši meri, da boste lahko ves potencial vozila s pridom izkoriščali od prvega kilometra dalje. Vaše vozilo bodo prepoznali v celotni evropski mreži proizvajalca Renault Trucks, na voljo pa vam je tudi podpora 24 ur na dan vse dni v tednu.

 

Tovornjak Renault Trucks T Selection je zaradi svoje zanesljivosti, zmogljivosti in robustnosti prava izbira!

 

 

 

* Pogonski sklop in sistem za nadaljnjo obdelavo izpušnih plinov