Share

Dogodki

NA PREMIERI RENAULT TRUCKS EVOLUTION

2min
press event

Renault Trucks Slovenija je 8. julija v okviru svetovne premiere TCK Evolution gostil predstavnike medijev in finalista mednarodnega natečaja za oblikovanje Renault Trucks in SCS Software.

V neposrednem prenosu iz Lyona sta novo serijo vozil T, T High, C in K Evolution predstavila predsednik Renault Trucks Bruno Blin in Paul Daintree, direktor oblikovanja Renault Trucks. Po video predstavitvi je dodatna pojasnila novinarjem ponudil Matej Murn, produktni manager Renaut Trucks Slovenija za Vzhodno regijo.

Dogodek je pospremila tudi razglasitev zmagovalca na mednarodnem natečaju za oblikovanje, ki ga je Renault Trucks organiziral v sodelovanju z SCS Software na ETS 2.

Našemu povabilu se je odzval Rajko Junkar, ki se je s svojim dizajnom vozila med 400 prijavljenimi iz celega sveta uvrstil med finaliste. Avtomobilski navdušenec nam je predstavil svojo zgodbo.

»Proti koncu leta 2015 sem skupaj s prijatelji spoznal igro Euro Truck Simulator. Za izdelavo svojega dizajna sem potreboval dva dni.

Moj oče je bil avtoprevoznik, od tu verjetno tudi moje navdušenje nad tovornimi vozili. Na splošno sem ljubitelj tovornjakov, pri Renault Trucks pa bi še posebej pohvalil nov model in dizajn T High Evolution.« še doda.

Rajku v Renault Trucks Slovenija čestitamo in predstavljamo njegov oblikovalski dosežek.

 

Povezane vsebine: