Dogodki

RENAULT TRUCKS NAJAVIL SVOJO PRISOTNOST NA SEJMU SOLUTRANS 2021

5min
2

Renault Trucks France bo sodeloval na 16. sejmu Solutrans, ki bo potekal med 16. in 20. novembrom 2021 v Lyon-Eurexpu. Francoski proizvajalec bo svoje transportne rešitve predstavil na dobrih 700 m2 veliki stojnici.

Renault Trucks je napovedal svojo prisotnost na prihajajočem sejmu Solutrans, mednarodni razstavi rešitev cestnega in mestnega prometa, ki bo od 16. do 20. novembra 2021 v razstavnem centru Eurexpo v domačem mestu proizvajalca, zgodovinskem Lyonu. Na tem 16. sejmu po vrsti bo Renault Trucks razstavljal 7 vozil na stojnici veliki preko 700 m2 (hala 4; stojnica 4D104). Stojnica Renault Trucks bo razdeljena na več področij:

ELEKTRIČNA & URBANA MOBILNOST

Renault Trucks se zavzema za preoblikovanje energij, pri tem pa se osredotoča predvsem na električno mobilnost. S svojim vse-električnim Renault Trucks Z.E. naborom, izdelanim v Franciji, proizvajalec ponuja vozila, ki ohranjajo kakovost zraka in pomagajo zmanjšati zamašitve v mestih, torej z nič emisijami v uporabi. Ti tovornjaki lahko vozijo ne glede na omejitve, ki veljajo v mestnih območjih.

Obiskovalci Solutransa si bodo na stojnici Renault Trucks lahko ogledali 16t D Z.E. in 26t D Wide Z.E.

Na stojnici bosta prikazana tudi dve vse-električni Renault Trucks Master Z.E. gospodarski vozili. Eno bo opremljeno s sestavljenim telesom Solight, drugo pa bo opremljeno z notranjimi okovji, zasnovanimi predvsem za kurirske storitve.

Na tem področju, namenjenem električni in mestni mobilnosti, bo Renault Trucks delil tudi svojo vizijo urbane mobilnosti prihodnosti.

ENERGETSKA UČINKOVITOST RAZPONA T, T HIGH, C IN K

Renault Trucks T High Evolution 2021, ki bo na ogled na stojnici, bo obiskovalcem Solutransa pokazal razvoj dogodkov, ki jih je letos naredil proizvajalec na svojem High naboru. Večje izboljšave so bile narejene v smislu udobja vožnje in udobja v vozilu. To je najpomembnejša evolucija po popolni prenovi serije tovornjakov leta 2013.

Medtem si Renault Trucks še naprej prizadeva, da bi bila njegova dizelska vozila še bolj učinkovita v smislu porabe goriva in zmanjšanja emisij CO2. Na Solutransu bo proizvajalec predstavil najnovejše dogodke in napredke iz tega področja.

 

Renault Trucks bo razstavljal tudi T 480, ki vozi na na B100. Leta 2020 je proizvajalec s Saipolom (Avril Group) začel skupno misijo s ciljem pospešiti razvoj Oleo100, 100% francosko gorivo iz oljne repe, ki nadomešča dizel. Z uspehom tega projekta Renault Trucks zdaj ponuja možnost, ki zagotavlja izključno uporabo B100.

KROŽNO GOSPODARSTVO

Renault Trucks se zavezuje, da bo podaljšal življenjsko dobo svojih vozil. Proizvajalec ponuja rabljene tovornjake, zlasti z izvajanjem popravil in nadgradenj na tovornjakih svojih strank.

Renault Trucks je ustvaril tudi tovarno rabljenih tovornjakov, ki je specializirana za rekonverzijo rabljenih vozil in se nahaja znotraj tovarne Bourg-en-Bresse. V tej delavnici so traktorji prilagojeni naravi dela (T X-Road), predelani v toga vozila (T P-Road), hkrati pa so vozila spremenjena tako, da izpolnjujejo zahteve afriškega in bližnje vzhodnega trga (T X-Port in T X64).

Poleg tega Renault Trucks reciklira, tako da ohrani dele izrabljenih tovornjakov, ki jih je mogoče obnoviti, kot tudi surovine za ponovno uporabo, ki se nato ponovno vpeljejo v tokokrog.

Kot sestavni del tega pristopa bo podjetje Renault Trucks Used Trucks zastopano na Solutransu z novo omejeno serijo Renault Trucks T Selection in uvedbo nove znamke Renault Trucks Used Trucks: Used Trucks by Renault Trucks.

CLOVIS LOKACIJA

Renault Trucks bo zadnje področje posvetil ponudbi za najem svoje franšize Clovis Location. Specialist za najem Renault Trucks komercialnih in industrijskih vozil bo predstavil svoje kratkoročne, srednjeročne in dolgoročne možnosti za najem.

KLJUČNI DOGODKI RENAULT TRUCKS V ČASU SEJMA SOLUTRANS

  • Novinarska konferenca s Christophejem Martinom, generalnim direktorjem Renault Trucks France, sreda 17. november 2021 ob 10.00 na stojnici Renault Trucks (hala 4; stojnica 4D104).
  • Udeležba Renault Trucks v Solutrans okroglih mizah:

Alternativne rešitve, kako doseči cilje CO2 z Olivierjem Metzgerjem, direktorjem alternativnih energij v Renault Trucks France, sreda 17. november 2021 od 14.00 do 15.30.

Mobilnost v mestih, kako se prilagajajo komercialna in težka vozila? V četrtek, 18. novembra 2021 od 14.30 do 15.30.

HGV vzdrževanje: popolna revolucija z Laurentom Javeyjem, direktorjem poprodajnih storitev v Renault Trucks France, petek 19. november 2021 od 9.30 do 10.30.

HGV recikliranje: gospodarska in okoljska realnost z Aymericom Larcherjem, direktorjem rabljenih tovornjakov v Renault Trucks France, petek 19. november 2021 od 11.30 do 12.30.

Set canonical URL
Off