Novice

POVEČAN DOMET ZA POVSEM ELEKTRIČNEGA RENAULT TRUCKS MASTER Z.E.

3min
1

Povsem električni Renault Trucks Master Z.E. je opremljen z novimi baterijami 52 kWh. Ta zmogljivost poveča učinkovit doseg vozila na 190 km. Povsem električni kombi Renault Trucks, idealno delovno orodje za profesionalce, ki delajo v mestnih okoljih, bo na voljo v različici z 52 kWh spomladi 2022.

NOVE BATERIJE ZA VEČJI DOMET IN HITREJŠI ČAS POLNJENJA

Zmogljivost akumulatorja električnega Mastra Renault Trucks se je povečala iz 33 na 52 kWh.

Ta nova zmogljivost poveča učinkovit doseg vozila na 190 km (domet WLTP City cycle 244 km).

S hitrejšim polnilnikom je Renault Trucks Master Z.E. zdaj 80% napolnjen v 2 urah in doseže polno napolnjenost v samo 3 urah.

VOZILO, DO POPOLNOSTI PRIMERNO ZA DOSTAVE DO ZADNJIH KILOMETROV

Z ničelnimi emisijami pri uporabi, je Renault Trucks Master Z.E. idealen za vstop v mestna središča, tudi za mestna območja z omejenim prometom.

Poleg tega Renault Trucks Master Z.E. voznikom omogoča enostavno in popolnoma varno delovanje v mestih. Električno terensko vozilo je opremljeno s posebnimi funkcijami, kot so kamere za vzvratno vožnjo in ogledalo za mrtvi kot. Renault Trucks Master Z.E. je opremljen tudi z Z.E. sistemom, ki glasovno opozori pešce na približevanje vozila, ko se vozi s hitrostjo pod 30 km/h.

Električni Renault Trucks Master je na voljo v 3 modelih (kombi, šasija s kabino in talna kabina) in 8 različicah (3 dolžine in 2 višine), z garancijo na šasijo dve leti ali 100.000 km in garancijo na baterijo za 8 let ali 160.000 km.

Renault Trucks Master Z.E. dopolnjuje proizvajalčevo ponudbo povsem električnih tovornjakov, ki vključuje tudi 16-tonski D Z.E., 19-tonski D Wide Z.E. in 26-tonski D Wide Z.E.

RED EDITION: KOMUNALNA VOZILA RENAULT TRUCKS

Tako kot njegov dizelski dvojnik se tudi električni Master trži pod imenom Red Edition, ekskluzivno blagovno znamko za gospodarska vozila Renault Trucks in je zato opremljen s posebno opremo.

Z Red Edition Renault Trucks svojim strankam ponuja svoje strokovno znanje in izkušnje ter gostoto svoje distribucijske in servisne mreže gospodarskih vozil. Proizvajalec svojim strankam nudi garancijo storitev, prilagojenih potrebam transportnih strokovnjakov, vključno s strokovnimi tehniki za vzdrževanje in popravila vseh vrst tovornjakov, hitrim prevzemom vozila ob daljšem času, ki ustreza vozniškemu urniku, 24/7 asistenčno storitev in zagotavljanje nadomestnega vozila, če strankin kombi ne obratuje.

TEHNIČNE ZNAČILNOSTI RENAULT TRUCKS MASTER Z.E.

  • GVWR: 3.1 t in 3.5 t
  • Električni motor z močjo 57 kW
  • Največji navor: 225 Nm
  • Največja hitrost: 100 km/h
  • Shranjevanje energije: 52 kWh litij-ionske baterije
  • WLTP City cycle doseg: 244 km
  • Učinkovit doseg: do 190 km
Set canonical URL
Off