Share

Sporočila za javnost

RENAULT TRUCKS T X-PORT, NOVO RABLJENO VOZILO ZA AFRIKO IN BLIŽNJI VZHOD

Rabljeni tovornjaki

3min
RENAULT TRUCKS T X-PORT

Renault Trucks je začel prodajati nov model iz tovarne rabljenih tovornjakov v Bourg-en-Bresse. To vozilo je predelano in certificirano z Euro 3 za afriški in bližnjevzhodni trg.

Rabljeni tovornjak Euro 6, ki se vozi brez dodatka Adblue, bi bil nepopravljivo poškodovan in njegove emisije bi bile enakovredne emisijam vozil Euro 0. Za svoje stranke, ki delujejo na afriški celini in na Bližnjem vzhodu, kjer velja zakonodaja Euro 3, je Renault Trucks razvil model T X-Port. To je Renault Trucks T Euro 6, ki je bil s strogimi industrijskimi postopki v specializiranih delavnicah tovarne rabljenih tovornjakov v Bourg-en-Bresseu predelan v Euro 3, da bi zagotovil najvišjo stopnjo zmanjšanja onesnaževanja, ki velja na teh trgih.

 

Robustno vozilo Euro 3

Pretvorba se začne z demontažo komponent Euro 6, in sicer dušilca ​​zvoka in komponent AdBlue, ki se nato pošljejo proizvajalčevi reciklažni mreži.

Nato upravljavci tovarne rabljenih tovornjakov namestijo komponente Euro 3 in ojačan sistem filtracije. Posodobljena je programska oprema in dokumentacija proizvajalca, kar omogoča prepoznavanje vozila v celotnem omrežju z novimi lastnostmi.

Zračni in dizelski filtri so okrepljeni, kar omogoča, da se vozilo prilagodi novemu okolju (topografija in značilnosti lokalno porazdeljenega goriva). Nazadnje se oddaljenost od tal poveča za 30 mm spredaj in 20 mm zadaj.

Po predelavi stopnje emisij in zmogljivost motorja (moč in navor) Renault Trucks T X-Port potrdi neodvisna mednarodna organizacija UTAC.

Vozilo gre skozi enak postopek kakovosti kot novo vozilo.

 

12-mesečna garancija proizvajalca

Renault Trucks T X-Port s certifikatom Euro 3 ima 12-mesečno garancijo mednarodnega proizvajalca, ki zajema vse incidente v zvezi z motorjem, menjalnikom ter osmi in velja v vseh prodajnih in servisnih centrih Renault Trucks v Afriki in na Bližnjem vzhodu. T X- Port je na voljo samo v mreži Renault Trucks.