Share

Dogodki

Z.E. dogodek v Švici

Elektromobilnost

1

Ambient ne bi mogel biti boljši! Šest dni je Renault Trucks vabil kupce iz celotne Švice v hidroelektrarno Alpiq Hydro AG v Boningenu. Transportna podjetja, logisti in predstavniki oblasti so imeli priložnost odkriti celotno paleto 100% električnih vozil Renault Trucks od 3,1 do 27 ton. Strokovnjaki Renault Trucks (Švica) AG so odgovarjali na vprašanja zainteresiranih strani. Število obiskovalcev je dokazalo, da je bil dogodek dobra odločitev.

Dvakrat prvič za Evropo ...

Kot prvi v Evropi so si obiskovalci lahko ogledali Renault Trucks Master Z.E. opremljen s tristranskim prekucnikom nadgraditelja Fankhauser AG.

Drugi »evropski prvič« je dvoosni Renault Trucks D WIDE, največje dovoljene mase 19 ton. Sprejme lahko tri do štiri akumulatorje, kar mu omogoča optimalni domet do 260 kilometrov.

... in več

Renault Trucks D WIDE Z.E. 6x2 največje dovoljene mase 27 ton, ki ga upravlja pivovarna Feldschlösschen, je bil že izpostavljen, pa tudi dve različici D16 P 4x2. Obiskovalci so imeli priložnost odkriti tudi Master Z.E. Van in Master Z.E. s hladilnim telesom. Zunaj je stal D WIDE Z.E. lastnika Rhyner Logistik, katerega so obiskovalci imeli priložnost tudi preizkusiti.