O NAS

Trucker Apps

Renault Trucks tudi v mobilnih aplikacijah…

Spoznajte aplikacijo App Optifleet, mobilno različico orodja za upravljanje voznega parka Renault Trucks

Optifleet

Renault Trucks Optifleet Ne glede na to, kje ste:

  • Hitro si lahko ogledate stanje svojega voznega parka, vozil in voznikov
  • Lažje upravljate nepredvidene dogodke in nemudoma dodelite naloge
  • Ostanete na razpolago svojim voznikom skozi celotno trajanje njihove naloge
  • Nikoli ne izgubite pregleda nad učinkovitostjo svojih voznikov zahvaljujoč orodju Eco Score
  • Svoje voznike in inštruktorje lahko neposredno seznanjate z možnostmi za izboljšanje

Uporabniki orodja Optifleet se lahko s svojim voznim parkom povežete z enakim uporabniškim imenom in geslom, kot ju uporabljate za spletni portal Optifleet.

 

ODKRIJTE MOBILNE APRIKACIJE RENAULT TRUCKS

renault trucks TRUCKERS GALLERY

Galerija slik lastnikov tovornjakov Renault Trucks vam omogoča ogled fotografij, ki jih objavljajo lastniki tovornjakov Renault Trucks. Naložite svojo fotografijo, glasujte za vašo najljubšo fotografijo, izberite fotografijo meseca in iščite slike z izbiro lokacije...

Galerija slik lastnikov tovornjakov Renault Trucks vam omogoča ogled fotografij, ki jih objavljajo lastniki tovornjakov Renault Trucks.
Naložite svojo fotografijo, glasujte za vašo najljubšo fotografijo, izberite fotografijo meseca in iščite slike z izbiro lokacije.

 

TIME BOOK: VOZNIKOVA BELEŽKA 21. STOLETJA

Vozniki, ki opravljajo prevoze na dolge razdalje, imajo navado, da si čase različnih dejavnosti vožnje zapisujejo v beležko. Renault Trucks jim danes ponuja možnost, da namesto beležke uporabljajo ... svoj iPhone z novo aplikacijo Time Book. Voznik tekom dneva shranjuje različne čase vožnje in odmorov. Aplikacija ga opozori, ko se približa maksimalnemu dovoljenemu času za določeno dejavnost. Po končani nalogi so podatki na voljo v obliki računalniške datoteke.

Vozniki, ki opravljajo prevoze na dolge razdalje, imajo navado, da si čase različnih dejavnosti vožnje zapisujejo v beležko.
Renault Trucks jim danes ponuja možnost, da namesto beležke uporabljajo … svoj iPhone z novo aplikacijo Time Book. Voznik med opravljanjem nalog shranjuje različne čase vožnje in odmorov. Aplikacija ga opozori, ko se približa maksimalnemu dovoljenemu času za določeno dejavnost. Po končani nalogi so podatki na voljo v obliki računalniške datoteke.