RABLJENA VOZILA

Used Trucks by Renault Trucks : NAŠE ZAVEZE

Logo Renault Trucks Used Trucks

Zakaj izbrati storitev USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS?

Zato, ker z izbiro storitve USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS kupite veliko več kot samo rabljen tovornjak.
USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS se zavezuje, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo od izbire rabljenega tovornega vozila do izročitve njegovih ključev.

S storitvijo USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS se zavezujemo zagotavljanju vašega uspeha.

used trucks by renault trucks

 

KAKOVOST

PROIZVAJALČEVI STANDARDI

PROIZVAJALČEVA GARANCIJA

PROIZVAJALČEVI STANDARDI: jamčimo izvor, starost in število prevoženih kilometrov vaših tovornjakov na podlagi proizvajalčeve dokumentacije. Vsako vozilo pregledamo s pomočjo seznama 200 kontrolnih točk, ki vključujejo tehnične in kozmetične elemente, brez kompromisov glede kakovosti. Tovornjake obnovimo z originalnimi nadomestnimi deli, pri čemer strogo upoštevamo proizvajalčeve standarde in postopke.


PROIZVAJALČEVA GARANCIJA:
garancija Selection krije ključne sestavne dele (pogonski sklop in sistem za nadaljnjo obdelavo izpušnih plinov) vašega vozila do 2 leti oziroma 320.000 km. Pripada vam tudi 2-letna garancija za vse nadomestne dele, nameščene v pooblaščenem servisu. Vodenje garancije je v celoti vključeno v sisteme proizvajalca Renault Trucks.

 

 

 

REŠITVE PO MERI

VELIKA IZBIRA

STORITVE Z DODANO VREDNOSTJO

VELIKA IZBIRA: ponujamo vam širok izbor vozil, med drugim edinstvene po meri izdelane rešitve iz naše tovarne rabljenih tovornjakov, Used Trucks Factory, ki ustrezajo vašemu podjetju in vašim potrebam. Naši inženirji so zasnovali po meri izdelana rabljena vozila, ki so bila izbrana, preizkušena, predelana in potrjena v tovarni Renault Trucks Factory. Zagotavljamo vam široko ponudbo dodatne opreme, s katero lahko optimizirate varnost in zmogljivost svojega vozila, povečate udobje svojih voznikov in še veliko več!


STORITVE Z DODANO VREDNOSTJO:
ponujamo vam celovit izbor storitev za optimiziranje vašega dobička in zagotovitev dolgoročne učinkovitosti vaše naložbe. Priskrbimo vam podatke o porabi goriva in storitve za konkreten prihranek goriva. Zagotavljamo storitve financiranja in zavarovanja po meri, ki ustrezajo potrebam vašega podjetja in s katerimi bo vaše tovorno vozilo hitro pripravljeno za vožnjo. Naše pogodbe o popravilu in servisiranju so zasnovane tako, da ste lahko brez skrbi.

 

 

 

ZAUPANJE

1100 SERVISOV

MREŽA STROKOVNJAKOV

TESNO SODELOVANJE: poznamo vas in vaše podjetje. Zagotovimo vam pravo rešitev in omogočamo nemoteno poslovanje vašega podjetja. S podporo 24 ur na dan vse dni v tednu skrbimo za vas in vaše vozilo, kjerkoli ste. Zavezani smo zagotavljanju vašega uspeha, zato vas nikoli ne bomo pustili na cedilu.


PROFESIONALNO OSEBJE:
mreža proizvajalca Renault Trucks, ki jo sestavljajo usposobljeni strokovnjaki, opremljeni z vrhunsko opremo, vam zagotavlja pravo in učinkovito podporo. Vaše vozilo bomo prepoznali v katerem koli od 1100 servisov, in sicer z vsemi njegovimi posebnostmi, vključno z morebitnimi posodobitvami, predelavami in garancijo.

 

 

OGLEJTE SI NEKAJ NAŠIH NAJBOLJŠIH PONUDB

used trucks by renault trucks

Oglejte si širšo ponudbo na spletni strani used-renault-trucks.com