Novice

Novi Renault Trucks mestni tovornjak: povsem električen, kabina z nizkim vhodom D Wide Z.E. LEC

Elektromobilnost

D Wide Z.E. LEC

Vozni park električnih tovornjakov Renault Trucks se še naprej širi z evropskim lansiranjem D Wide Z.E. nizka vstopna kabina. To povsem električno vozilo je opremljeno z novo nizko kabino, posebej zasnovano za lažje zbiranje odpadkov in zaščito varnosti upravljavcev in ranljivih udeležencev v prometu.

Z vozili od 3,5 do 26 ton Renault Trucks ponuja najobsežnejšo paleto električnih tovornjakov na trgu, svojo ponudbo pa še širi z lansiranjem D Wide Z.E. LEC (kabina z nizkim vhodom). Ta nizka kabina je bila posebej zasnovana tako, da ustreza zahtevam sektorja zbiranja gospodinjskih odpadkov, kar olajša delo upravljavcev in optimizira njihovo varnost, udobje in navsezadnje učinkovitost.

Renault Trucks D Wide Z.E. LEC je opremljen tako, da omogoča operaterjem lahek in varen dostop do vozila. Vstop v kabino je 200 mm nižji kot pri običajnem distribucijskem vozilu in ima eno samo nedrsečo stopnico in vrata, ki se odpirajo na 90 °. To znatno zmanjša utrujenost posadke pri vstopu in izstopu iz kabine več kot 100-krat na krog.

Nizek položaj kabine zagotavlja odlično neposredno vidljivost za voznike, kar vodi do optimalne zaščite za ranljive udeležence v prometu. Za večjo vidljivost Renault Trucks priporoča dodatna stranska stekla, nameščena na zadnjem delu kabine, ki so na voljo kot dodatna oprema.

Prostorna kabina tega povsem električnega tovornjaka lahko sprejme voznika in do tri dodatne člane posadke. Ravna tla omogočajo svobodo gibanja v vozilu ter vkrcanje in izstopanje na levi in ​​desni strani.

Trucks D Wide Z.E. LEC, razvit v tesnem sodelovanju z nadgraditeljem Estepejem v različici 6x2 s krmiljeno zadnjo osjo, je na voljo po vsej Evropi. Ker je povsem električno, vozilo ne oddaja izpušnih plinov in je dovoljeno za uporabo v urbanih območjih s prometnimi omejitvami.

Set canonical URL
Off