Aktualno


 

13.03.2015

NOVOSTI V PONUDBI VOZIL RENAULT TRUCKS ZA GRADBENO DEJAVNOST NA SEJMU INTERMAT

Predstavitev novosti na sejmu Intermat od 20. do 25. aprila 2015

Renault Trucks bo novosti v svoji ponudbi vozil za gradbeno dejavnost predstavljal na sejmu Intermat v razstavnem centru Paris-Nord Villepinte od 20. do 25. aprila 2015. Razstavni prostor Renault Trucks (Hala 6, prehod C, razstavni prostor 083) bo namenjen predvsem vozilom Renault Trucks C XLOAD z mešalcem za beton, C 8x4 Tridem in K Xtrem.

Renault Trucks bo na mednarodnem sejmu opreme in tehnike za gradbeno industrijo, Intermat, ki bo potekal od 20. do 25. aprila 2015 v razstavnem centru Paris-Nord Villepinte, predstavil svojo bogato paleto vozil C in K  za gradbeno dejavnost. Renault Trucks bo tako svojim kupcem predstavil  nove konfiguracije vozil Renault Trucks C in K ter ponudbo spremljevalnih storitev. Zahvaljujoč številnim izvedenkam in modularni zasnovi  obeh ponudb vozil lahko Renault Trucks izvajalcem gradbenih storitev, ne glede na vrsto njihove dejavnosti, ponudi robustne rešitve za njihove prevoze,   ki znižujejo njihove obratovalne stroške.

Renault Trucks bo na svojem razstavnem prostoru predstavil vozilo C 8x4 XLOAD (opremljeno z mešalcem za beton). Pri modelu C XLOAD je teža praznega vozila zmanjšana, kar uporabnikom omogoča, da pri vsaki vožnji naložijo več betona in s tem povečajo svojo produktivnost in rentabilnost.

Renault Trucks bo razstavil tudi vozilo C 8x4*4 Tridem. Četrta krmiljena os na vozilu omogoča zmanjšanje polmera obračalnega kroga za 90 cm, s čimer se zelo izboljša okretnost vozila. Model je priporočljiv tudi za nadgradnje, pri katerih je obremenitev premaknjena na zadnji del vozila, kot na primer pri vozilih s ploščadjo in žerjavom, odstranljivim kesonom, roko ali industrijskim sesalnikom.

Za dela v kamnolomu bo kupcem predstavljen model K 8x4 Xtrem, ki ga odlikujeta zlasti ojačena šasija in nov avtomatiziran menjalnik Optidriver Xtrem, katerega mehanski deli so zaradi teh zahtevnih oblik uporabe ojačeni. Model K Xtrem je opremljen s 24-palčnimi pnevmatikami, homologiranimi za cestno vožnjo. Ta kolesa, ki jih je Renault Trucks prvi v Evropi  uvedel na tovornjakih serijske proizvodnje, še povečujejo tovorno zmogljivost  modelov K in njihovo zmogljivost za terensko vožnjo  zaradi večje razdalje vozila od tal ter večjega vstopnega in sestopnega kota.

Poleg tega bo na razstavnem prostoru predstavljeno tudi vozilo Renault Trucks C 6x4 OptiTrack. Sistem OptiTrack  začasno poveča vlečno moč vozila s pomočjo dveh hidravličnih motorjev, ki sta vgrajena v pesti sprednjih koles. Ta sistem omogoča, da voznik na zahtevo začasno razpolaga s pogonom na vsa kolesa, pri čemer pa ni omejitev "klasičnega" vozila s pogonom na vsa kolesa, zlasti v smislu porabe goriva, višine natovarjanja, stroškov vzdrževanja in dodatne  teže.

Na sejmu Intermat bo predstavljen tudi model C Cab 2,3 m 6x4, prilagojen potrebam prevoznikov, ki izvajajo pogoste dobave materiala v mestnem in primestnem okolju. To vozilo je serijsko opremljeno z avtomatiziranimmenjalnikom Optidriver. Kabina z zmanjšano višino in širino pripomore k  večji okretnosti vozila, vozniku pa omogoča enostavno vstopanje  in izstopanje.

Potem ko je Renault Trucks v letih 2013 in 2014 predstavil svojo celotno novo ponudbo vozil  v Evropi, je s prodajo svojih novih tovornih vozil začel še  na Srednjem vzhodu in v Afriki ter s tem znova potrdil svojo globalno prisotnost. Renault Trucks bo tako na sejmu Intermat predstavil model K v konfiguraciji vlačilec 6x4.

Renault Trucks bo ta vozila razstavljal na sejmu Intermat od 20. do 25. aprila 2015 (Hala 6, prehod C, razstavni prostor 083).

Kupci si bodo lahko naša vozila C in K za gradbeno dejavnost ogledali tudi na razstavnih prostorih naših partnerskih nadgraditeljev.